Kiss Music News

Billie Eilish și fratele ei Finneas vor cânta live în cadrul premiilor Oscar 2022 - ce melodie au ales să interpreteze

Billie Eilish și fratele ei Finneas vor participa la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, unde vor urca pe scenă pentru a interpreta melodia „No Time to Die.”

La doi ani de când a fost lansată, piesa a fost nominalizată la categoria „Best Original Song” din cadrul event-ului. 

Cântecul, scris de Billie și Finneas, trebuia să apară în același timp cu filmul James Bond, dar pandemia a pus bețe în roate acestui plan, așa că artiștii l-au lansat înaintea producției, în februarie 2020 (când deja a început campania de promovare a filmului). 


„No Time to Die” - pelicula - a avut un parcurs dificil în cinematografe - trebuia să apară în aprilie 2020, apoi a început pandemia și a fost mutat pentru noiembrie 2020, apoi mutat iar în aprilie 2021, ca să ajungă să fie lansat abia pe 8 octombrie 2021.


Nu este prima oară când cei doi frați interpretează acestă melodie împreună, dar acum este o ocazie specială, deoarece au mari șanse să plece acasă cu premiul cel mare.

Coloanele sonore ale filmelor cu Bond au fost un succes de fiecare dată, iar Adele a câștigat Oscarul pentru „Skyfall”, iar Sam Smith la fel, pentru melodia „Writing’s on the Wall”, apărută în 2015, în „Spectre.”

Anul ăsta, cântecul are o competiție serioasă și va trebui să bată melodia „Dos Oruguitas” din animația Encanto, cât și „Be Alive” via Beyonce, din filmul „King Richard.”



Abia așteptăm să vedem cine va câștiga și nici nu mai avem mult de așteptat. Premiile Oscar vor avea loc pe 27 martie și vor fi găzduite de Regina Hall, Wanda Sykes și Amy Schumer.


La capitolul momente muzicale, pe scenă va urca și gașca din „Encanto” pentru a interpreta minunata și extrem de populara melodie „We Don’t Talk About Bruno.” 


Zvonurile susțin că Beyonce ar putea cânta și ea piesa nominalizată, direct de pe un teren de tenis din Campton, pentru a le celebra pe Venus și Serena Williams.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.