Kiss Time Out

Este oficial: „And Just Like That” va avea parte de un nou sezon!

Dacă ai fost printre cei care s-au relaxat atunci când au urmărit „And Just Like That”, atunci află că show-ul a fost reînnoit pentru un nou sezon.

Primul sezon s-a terminat în februarie și întreg internetul a vorbit despre el, în mare parte pentru faptul că nu mai are nicio legătură cu „Sex and the City” și lumea femeilor din seria care le-a făcut celebre.

Cu toate aceste critici la activ, „And Just Like that” tot a devenit cea mai de succes serie originală de pe platforma de streaming de până în prezent.

Plus de asta, creatorul Michael Patrick King, cât și Sarah Jessica Parker au spus că vor să continue povestea, așa că lucrurile s-au legat și vom avea partea de continuarea dorită.


„Am făcut ceva foarte greu. Am luat ceva familiar și l-am transformat în ceva nou - la bine și la rău”, a spus King. Ce-i drept, cam așa au stat lucrurile și chiar dacă primul sezon a fost ca și cum personajele s-au acomodat cu noi și noi cu ele, sperăm ca acum povestea să prindă aripi și să fie mult mai naturală. 

Toate cele trei personaje vor reveni în rolurile consacrate, Miranda, Charlotte și Carrie (Kristin Davis, Cynthia Nixon, Parker). „Sunt încântat și entuziasmat să spunem și mai multe povești despre aceste personaje îndrăznețe, jucate de aceste actrițe puternice și minunate. Adevărul este că toți suntem încântați. And Just like That … our Sex life is back”, a detaliat King.


Abia așteptăm!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.