Kiss Time Out

Superba actriță din „Emily In Paris”, Philippine Leroy-Beaulieu, va juca și în noul sezon din „The Crown”

Philippine Leroy-Beaulieu, actrița recunoscută pentru rolul șefei Sylvie Grateau din serialul popular „Emily In Paris”, va juca în noul sezon din seria „The Crown.”

Vedeta a primit review-uri foarte bune pentru rolul ei din show-ul unde Lily Collins este protagonistă, motiv pentru care a fost invitată să participe și în serialul despre viața Reginei Marii Britanii; ambele show-uri sunt disponibile pe Netflix.

Sezonul 5 din „The Crown” se va axa pe evenimentele din 1990, când trei dintre copiii Reginei au fost în prag de divorț, dar va povesti și despre incendiul de la Windsor Castle, reședința Elisabatei a II-a din prezent și locul unde și-a petrecut izolarea în pandemie.


„Am un rol foarte mic, dar a fost foarte distractiv să-l filmez și am fost foarte fericită pentru că am făcut parte din proiect. Fiecare episod este un mic film în sine. Este incredibil de bine scris”, a spus Leroy-Beaulieu într-un interviu recent.

Actrița o va juca pe Monique Ritz, văduva lui Charles Ritz, cea care a vândut hotelul din Paris care poartă numele familiei către Mohamed Al Fayed, în 1979. Aici și-a petrecut Prințesa Diana, alături de Dodi Fayed, fiul lui Mohamed, ultima noapte din viață, înainte de tragicul accident de mașină, unde au murit amândoi, în august 1997. În urma acestei tragedii, întreaga Anglie a fost în doliu și o lume întreaga a putut observa cât de iubită a fost prințesa.


Leroy-Beaulieu și-a făcut debutul în cinematografie în 1983, în filmul lui Roger Vadim, „Surprise Party.” Ea mai poate fi văzută și în seria (tot de pe Netflix) „Call My Agent!”, unde o interpretează pe Catherine Barneville. „Am primit foarte multe oferte profesionale, dar am fost îndeajuns de norocoasă să le refuz, deoarece erau lipsite de imaginație”, a continua actrița.

În noul sezon din „The Crown”, Imelda Staunton va prelua rolul Reginei de la Olivia Colman, Dominic Westva îl va juca pe Charles, Elizabeth Debicki o va interpreta pe Diana, iar Jonathan Pryce va fi Prințul Philip.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.