Cool Stuff

Sean Penn susține că „va face tot ce-i stă în putință” pentru a-i ajuta pe ucraineni

Sean Penn continuă să fie implicat în ajutorul și suportul oamenilor din Ucraina, în plin război al țării cu Rusia.

Actorul lucrează la un documentar cu VICE despre război, a mers în Polonia din Ucraina, iar acolo i-a ajutat pe refugiați, cu ONG-ul lui, Community Organized Relief Effort (CORE). El a semnat un contract umanitar cu premul din Cracovia, Jacek Majchrowski, prin care au agreat că-i vor ajuta pe cei care au nevoie.


„Acesta este unul dintre cele mai tragice momente din viața noastră, pentru întreaga lume și este o criză mondială. [...] Va dura multă vreme și cred că răspunsul meu la întrebare va fi răspunsul pe care atât CORE cât și oamenii binevoitori îl vor avea.

Adică faptul că voi face tot ceea ce pot. Fie că rămân aici sau mă întorc de mai multe ori, fie că revin doar pentru a strânge mâna oamenilor care fac această treabă. Pot conta pe mine așa cum contez și eu pe ei”, a spus el.


Penn a vorbit și despre admirația pe care o are față de Președintele Volodymyr Zelenskyy. Într-un interviu recent, actorul a mărturisit: „Faptul că m-am văzut cu Zelenskyy cu o zi înaintea invaziei Rusiei, iar apoi faptul că l-am întâlnit în ziua invaziei, nu știu dacă a știut că a fost născut pentru asta, dar a fost clar că am fost în prezența a ceva nou pentru lumea modernă în termeni de curaj, deminitate și iubire.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.