Kiss Time Out

5 seriale interesante care-ți vor satisface nevoia de binging

Lumea serialelor este mereu în schimbare, deoarece tot timpul apar titluri noi care merită atenția noastră. Dacă ești în pană de idei și nu știi ce să alegi din varietatea de opțiuni, ți-am pregătit o listă perfectă de binging.

Am pus cap la cap pentru tine o listă de seriale interesante, pentru toate genurile și gusturile, pe care te invităm să le testezi, în funcție de starea pe care o ai. PS: Așteptăm și de la tine sugestii, pe pagina noastră de Facebook sau Instagram.

The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon Prime)

Serialul ăsta este o splendoare, din toate punctele de vedere - decor, costume, joc actoricesc, replici. Este o minunăție să-l privești și crede-mă că te vei simți mai deștept sau cel puțin mai împlinit după ce o faci. Povestea urmărește o casnică din anii '50 care încearcă să-și facă un nume pe scena de stand-up dominată de bărbați, din acea vreme.


Miriam „Midge” Maisel pornește într-o aventură de zile mari, în timp ce trece printr-o transformare vizibilă în ceea ce privește modul în care se raportează la viață și societate. Seria merită aplauze și pentru părinții ei excentrici, interpretați de minunații Tony Shalhoub și Marin Hinkle.


Ruxx (HBO Max)

Serialul românesc a fost lansat pe 8 martie, odată cu lansarea HBO Max în România; are 8 episoade și a fost filmat la noi în țară. Povestea o urmărește pe Ruxandra (Ruxx), jucată de Raluca Aprodu, o tânăra care încearcă să-și îmbine viața personală cu cea profesională, în timp ce are o relație la distanță.

Planurile sale de a se muta în State, la iubitul ei, sunt date peste cap atunci când trebuie să se ocupe de un proiect important - să coordoneze campania electorală a soției șefului ei.


Regizat de Iulia Rugină (6 episoade) și Octav Gheorghe (2 episoade), show-ul este scris de Vera Ion, și încearcă să prezinte și realitatea femeilor din România, crescute într-o societate patriarhală. „Ruxx” a primit atât laude, cât și critici la nivel de public, așa că trebuie să-i dai o șansă, dacă vrei să afli dacă-ți place.


1883

Serialul regizat de Taylor Sheridan, cu Sam Elliott, Tim McGraw și Faith Hill în rolurile principale, dar n-o excludem nici pe românca Grațiela Brâncuși care joacă excelent în producție, este o poezie.


Povestea urmărește familia Dutton și drumul lor din Tennessee spre Fort Worth, Texas, unde alături de un grup de imigranți europeni, pornesc spre Oregon. Călătoria lor prin părțile unei Americi încă necolonizate este plină de aventuri, dureroasă și încărcată de învățături. Serialul este scris excelent și te îmbogățește sufletește să-l privești. 


Pieces of Her

Cauți un serial care să te țină cu sufletul la gură și pe care nu poți să-l lași până nu-l înțelegi până la capăt? Ei bine, „Pieces of Her” este un hit Netflix în acest sens. O mama și fiica ei sunt protagoniste într-un incident dramatic la mall.


Destinul lor se schimba complet de atunci, iar fiica începe să înțeleaga povestea complexă și misterioasă a mamei sale. Absolut niciun episod nu este lipsit de răsturnări de situație, iar asta-l face asemănător unei pungi de semințe - te vei ține de el până la final.


The Gilded Age 

Creatorul premiatului serial „Downton Abbey”, Julian Fellowes, revine în atenția publicului cu o nouă poveste istorică, a cărei acțiune are loc în 1882, în „perioada de aur” americană. Povestea se axează pe două familii - van Rhijn-Brook și Russell, care trăiesc una peste drum de alta, în New York.


În tot acest context, Marian Brook, o tânără naivă, își face intrarea pe scenă rigidă socială și înfruntă din realitățile dure ale vieții. Vei cunoaște atât personaje din clasa de sus a societății, cât și pe cele din clasa de jos, și vei observa cum drumurile lor se întâlnesc la mijloc.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.