Kiss Time Out

Sezonul 4 din serialul popular „You” va avea un nou personaj feminin interesant - cine este Kate, tânăra jucată de Charlotte Ritchie

Dacă ești fan al serialului „YOU” de pe Netflix, află că sezonul patru aduce în atenția ta un nou personaj feminin interesant.

Seria spune povestea lui Joe Goldberg, un tânăr carismatic și criminal în serie, care face obsesii nebune pentru femei, în timp ce tot încearcă să se schimbe și să devină mai bun.

Atenție, textul poate conține spoilere!

La finalul sezonului trei, am asistat la moartea lui Love, soția lui Joe, o tipă la fel de instabilă ca el. Personajul central și-a înscenat propria moarte și s-a mutat la Paris, din dorința de a se reîntâlni cu Marienne, o colegă de muncă de care a ajuns să fie obsedat.

Cu toate astea, producătorii nu lasă lucrurile atât de simple și introduc în scenă o nouă femeie interesantă - Kate.


Kate este deșteaptă, independentă, suspicioasă și nu-i scapă nimic. Este extrem de loială prietenilor ei și un sprijin pentru toți cei care au nevoie de ea. Kate este fiica unei mame singure haotice și boeme, iar pentru a avea viața de acum a fost nevoită să muncească mult. Este director la o galerie de artă și are job-ul de a-i tempera pe artiștii nevrotici.

În mod special, Kate o protejează pe prietena ei Lady Phoebe, o persoană foarte drăguță și încrezătoare, extrem de bogată, motiv pentru care atrage doar oportuniști. Kate nu pune mare accent pe iubire și de asta are o relație cu Malcolm, un tip distractiv, dar egocentrist. Când Malcolm se împrietenește cu Joe și ajunge să-l invite în lumea lor privilegiată, Kate îl displace din start și are un sentiment puternic că el nu este cine spune că este.

Filmările la sezonul patru au început deja, însă nu avem o dată clară de lansare. Cert este că povestea nu va fi deloc simplă, așa cum deja ne-a obișnuit, dar abia așteptăm să aflăm și mai multe detalii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.