Cool Stuff

Selena Gomez n-a mai intrat pe internet de peste 4 ani: „Sunt mai fericită și mai prezentă”

E una dintre cele mai urmărite vedete pe social media, dar crede că internetul nu e neapărat un lucru bun...

Într-un interviu recent, acordat pentru emisiunea Good Morning America, Selena Gomez a recunoscut că n-a mai intrat pe internet de ani de zile și că acest lucru a contribuit mult la starea ei de bine.

„N-am mai intrat pe internet de 4 ani și jumătate. Mi s-a schimbat viața complet. Sunt mai fericită și mai prezentă. Mă conectez mai bine cu oamenii. Treaba asta m-a făcut să mă simt mai normală.”, a spus ea.  

E destul de interesant, pentru că Selena este a cincea cea mai urmărită personalitate de pe Instagram, cu toate acestea, ea a dezvăluit că nici măcar nu are această aplicație instalată pe telefon.

În 2019, ea spunea despre platforma de socializare că ar fi devenit nesănătoasă.

„Să petreci atâta timp având grija comentariilor și să lași aceste lucruri direct în viața ta, toată treaba asta începuse să mă afecteze. Mă deprima. Mă făcea să nu mă simt bine cu mine și să-mi privesc corpul într-un mod diferit”, spunea Selena în urmă cu 3 ani. 

Cu toate acestea, contul de Instagram al artistei este foarte activ și dă impresia că este chiar Selena care postează și comunică cu fanii.  


Gomez a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate mintală și a dezvăluit că suferă de bipolaritate, în martie 2020, în timpul unui podcast live cu Miley Cyrus pe Instagram.

Nu doar renunțarea la internet ar fi ajutat-o pe Selena Gomez să aibă grijă de sănătatea ei mintală, ea a spus că face mai multe tipuri de terapie, citește foarte mult pe acest subiect și, bineînțeles, muzica o ajută mult.

Acum, ea pregătește lansarea unei noi platforme (pe internet), numită  „Wondermind”, care va permite utilizatorilor să se documenteze și să vorbească deschis despre sănătatea mintală: „Vrem să construim o comunitate și un spațiu în care oamenii să se simtă ok, că nu sunt singuri”, a mai spus Selena.   


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.