Kiss Music News

Cardi B și-a închis conturile de Twitter și Instagram, deoarece s-a supărat pe fanii ei - cum au jignit-o utilizatorii

Cardi B a reacționat puternic la criticile fanilor.

Fanii artistei s-au supărat pe ea, deoarece nu a participat la premiile Grammy, deși a fost nominalizată la categoria „Best Rap Performance”, pentru piesa „Up.”

Ei și-au dezlănțuit frustrările pe Twitter și au notat cât de dezamăgiți sunt de acțiunile rapperiței. Premiul a fost câștigat de Baby Keem și Kendrick Lamar pentru melodia „Family Ties”, dar Cardi nu a fost afectată de acest lucru, ci de modul în care au reacționat fanii ei. 


„Trebuie să mă protejez. Îmi voi șterge Twitter-ul, dar Doamne, cât urăsc fanii ăștia proști”, a notat artista pe rețeaua socială înainte de a-și închide contul. Unii dintre utilizatori au susținut că artista le-a oferit indicii despre cum va participa la ceremonie, dar ea neagă vehement asta.

„Când am zis asta? Când și unde am dat indicii? Sunteți ok? Nu merg la un eveniment dacă nu am o melodie nouă de promovat sau dacă albumul meu nu este gata. Anul viitor.”


Nu este pentru prima oară când Cardi și-a închis rețelele sociale. În 2019, Cardi și-a șters contul de Instagram, după ce a primit hate în urma câștigării premiului pentru „Cel mai bun album rap”, pentru albumul ei de debut, „Invasion of Privacy.”

Atunci ea a devenit prima femeia rapper solo care a câștigat la această categorie. Fanii artistei Nicki Minaj au criticat-o puternic pentru acest succes și au susținut că Minaj trebuia să fie adevărata câștigătoare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.