Cool Stuff

„Guardians Of The Galaxy Vol. 3” a stabilit un record cu un an înainte de lansare

Înainte de a fi depășit de „Guardians Of The Galaxy Vol. 3”, acest record era deținut de „How The Grinch Stole Christmas”.

Noul film al lui James Gunn, „Guardians Of The Galaxy Vol. 3” a stabilit deja un record, deși mai trebuie să treacă încă 13 luni până la premieră. 

Prima parte a francizei a apărut în 2014 și i-a introdus în MCU pe Star-Lord (Chris Pratt), Drax The Destroyer (Dave Bautista) Groot (Vin Diesel) Rocket (Bradley Cooper) și Gamora (Zoe Saldana). După „Avengers Endgame”, echipa „Guardians Of The Galaxy” îi avea și pe Nebula (Karen Gillan) și Mantis (Pom Klementieff).

De curând, regizorul James Gunn a oferit câteva update-uri despre cum merg filmările pentru viitoarea parte. Printre altele, el susține că „Guardians Of The Galaxy Vol. 3” a depășit recordul pentru cele mult machiaj aplicat actorilor: 

„Doar ce am auzit de la cei din echipa de machiaj @LegacyEffects că ieri #GotGVol3 a depășit în mod oficial recordul mondial pentru „cele mai mult machiaj folosit pentru un singur film”. Felicitări! Și mulțumesc că păstrați această artă vie!”

Într-o altă postare pe Twitter, Gunn a mai dezvăluit că în cea de-a treia parte vor exista și câteva apariții surpriză, sugerând că personaje din animația „Rick and Morty” ar putea apărea în MCU.   

Până acum, recordul pentru cel mai mult machiaj folosit într-un film a aparținut filmului „How The Grinch Stole Christmas” (2000), cu Jim Carrey în rolul principal.

„Guardians Of The Galaxy Vol. 3” va fi lansat în cinematografe pe 5 mai 2023.

În luna ianuarie, Gunn a mai spus că acesta este probabil ultimul film din franciză pentru el, dar și că în volumul 3 unul dintre personajele principale va muri.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.