Kiss Music News

Grammy 2022: Lady Gaga a purtat o rochie creată de sora ei. Cum ți se pare ținuta?

Lady Gaga a apelat și la ajutorul familiei atunci când și-a ales outfit-urile pentru premiile Grammy 2022.

Artista în vârstă de 36 de ani a purtat trei rochii superbe în cadrul event-ului, iar una dintre ele a fost creată de sora ei, Natali Germanotta. Este vorba despre rochia turcoaz, accesorizată cu pene, așa cum poți observa în imaginea de mai jos.

Într-o postare pe contul ei de Instagram, Gaga le-a povestit fanilor cum a câștigat al 13-lea Grammy din cariera ei și cum a plâns la fel ca prima oară când a primit o astfel de recunoaștere a muncii sale.


La finalul celor notate, ea a mulțumit Atelierului Topo (deținut de sora ei) pentru rochia creată. Pe contul atelierului poți vedea rochia în toată splendoarea ei.


În cadrul ceremoniei, Gaga și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie alb-negru cu trenă, semnată Armani Privé, apoi, în timpul momentului de pe scenă a purtat o ținută fantastică semnată Elie Saab Coutur, iar în cele din urmă s-a schimbat în rochia făcută special pentru ea de Natali.


Toate outft-urile au fost accesorizate cu bijuterii minunate via Tiffany & Co.


Artista a fost nominalizată la 5 premii Grammy anul ăsta și a câștigat alături de Tony Bennett, pentru albumul lor, „Love for Sale.” Materialul muzical, un tribut adus lui Cole Porter, a fost lansat în septembrie 2021, la o lună după ce legendarul muzician (în vârstă de 95 de ani) și-a anunțat retragerea din muzică.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.