Kiss Music News

A revenit emisiunea „Carpool Karaoke”: Nicki Minaj a făcut show în mașină, alături de James Corden

După doi ani în care emisiunea a fost amânată, din cauza restricțiilor pandemice, „Carpool Karaoke” a revenit.

James Corden și-a reluat seria din cadrul „Late Late Show”, iar prima invitată a fost Nicki Minaj. Artista rap a fost în formă și a cântat o varietate din hit-urile sale, spre bucuria fanilor, iar popularitatea video-ului stă drept dovadă - are peste 3 milioane de vizualizări, în doar o zi de la lansare.

Moderatorul s-a descurcat exemplar și a ținut flow-ul melodiilor alerte, iar Nicki l-a felicitat: „Pe o scară de valori ale albilor, n-a fost chiar așa de alb.” 

James încercat să o transpună pe artistă și în copilărie, când cânta la clarinet; deși nu mai are îndemânarea din acele timpuri, ea tot a reușit să redea câteva note ok. Însă, cel mai mișto la clip este vibe-ul și modul în care Minaj simte fiecare piesă, ca și cum ar fi pe scenă.


Deși nu pare absolut deloc, Nicki a recunoscut cum uneori se confruntă cu probleme de încredere și, culmea, ele au apărut odată cu succesul, nu cu lipsa lui, așa cum ne-am fi așteptat.


„Când eram mai tânără și poate mai naturală, eram mai încrezătoare, dar cred că dacă ești femeie aflată în vizorul public tot timpul, dacă nu ești atentă, poți deveni mai puțin încrezătoare, deoarece ești mereu judecată.

Când am întrat în showbiz, aveam acest sentiment fantastic de libertate, deoarece nimănui nu-i păsa de ceea ce făceam. Gen puteam face orice. Însă, în scurt timp, am trecut de la asta la o situație opusă, în care și dacă clipesc greșit vor face o știre despre de ce am făcut asta.”

Întrebată cum a învățat să se protejeze de astfel de momente, artista a povestit: „Nu stau pe social media. Am un sentiment fantastic de pace și realizez ce contează cu adevărat. Lucrurile la care te gândești, sau care te îngrijorează, nu mai contează apoi, știi?”


Plus de asta, fiul ei o ajută enorm, după cum spune: „Nu-mi pasă de ce se întâmplă, ce mesaj abia am primit sau ce se întâmplă pe internet, dar când mă uit la fiul meu, sunt magic îndrăgostită. Mă face să răd, să zâmbesc, mă face fericită, este super drăguț.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.