Kiss Time Out

O actriță câștigătoare a Premiului Oscar intră în familia „Fast & Furious”, ea va apărea în a 10-a parte a francizei

Tot ea interpretează și unul dintre cele mai puternice personaje din filmele Marvel.

Familia Fast and Furious se mărește, ei i se alătură o actriță care a câștiga Premiul Oscar pentru cel mai bun rol feminin în 2016 și care este parte și din Universul Marvel. 

Este vorba despre actrița Brie Larson, cea care în 2016 a uimit lumea întreagă cu rolul din „Room”, iar în 2019 a devenit Captain Marvel, unul dintre cele mai puternice personaje Marvel. 

Anunțul că celebra actriță va juca în cea de-a 10 parte a francizei Fast and Furious a fost făcut de Vin Diesel pe Instagram. El a scris: 

„Yeah yeah yeah… vezi îngerul ăsta care râde în spatele meu și-ți spui că-i Captain Marvel. În mod evident e multă voie bună și dragoste în poza asta. Ce nu vezi e că ea este și personajul care va fi prezentat lumii în „Fast 10”. N-ai idee cât de memorabilă și cât de minunată va fi în mitologia francizei. Dincolo de frumusețea și inteligența ei… Oscarului câștigat, haha, este acest suflet plin de profunzime care va aduce francizei ceva la care nu te aștepți, dar pe care sigur ți l-ai dorit. Bine ai venit în FAMILIE, Brie,” a scris Diesel pe Instagram sâmbătă seară. 


Viitorul film Fast and Furious, cea de-a 10-a parte, va fi regizată de Justin Lin și va apărea în cinematografe pe 19 mai, 2023.

În film își vor relua rolurile Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang și Charlize Theron. De asemenea, Jason Momoa și Daniela Melchior se vor alătura distribuției.

Aceasta va fi penultima parte a francizei, totul se va încheia odată cu apariția celei de-a 11-a părți, care va fi tot în regia lui Lin.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.