Cool Stuff

Primele imagini de la nunta fiului lui David Beckham, Brooklyn, cu actrița Nicola Peltz

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au devenit soț și soție, la 23 și 27 de ani.

Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, în Palm Beach, Florida, în cadrul unui event foarte elegant ținut la moșia familiei miresei, în trei corturi aranjate la malul mării.


Tinerii au pregătit momentul din timp - invitații au sosit de vineri și au fost așteptați cu cocktail-uri, înaintea ceremoniei de sâmbătă. Nu au lipsit nici elementele evreiești, iar bunica Nicolei a fost și domnișoară de onoare.


Potrivit surselor de la fața locului, decorul a cuprins un tavan ornat cu orhidei, dar și un podium ridicat, care a avut apă și flori plutitoare în jurul său. Mirele și mireasa și-au spus jurămintele în fața a peste 600 de oameni prezenți.

Peltz a purtat o rochie semnată Valentino, cu o trenă fantastică, iar de-a lungul serii și-a schimbat costumația.

Printre invitați, pe lângă întreaga familie Beckham (Victoria, David, Romeo și Harper) și Peltz au fost și Mel C, Serena și Venus Williams, Jordana Brewster, Gordon Ramsay și Eva Longoria. 


Sursele adaugă cum, după ceremonie, David Blaine a făcut trucuri magice invitaților, în al doilea cort, iar apoi, în cel de-al treilea cort, Marc Anthony le-a cântat mirilor.



David a ținut și un speech, unde a vorbit despre momentul în care Brooklyn s-a născut, viața lor de familie și ce mamă extraordinară este Victoria. Tatăl Nicolei, în timpul speech-ului său, a cerut invitaților donații pentru ajutorul celor din Ucraina.


Brooklyn și Nicola s-au logodit în iulie 2020, după ce și-au făcut relația publică la începutul acelui an. Ei au împărtășit momentul prin declarații siropoase pe contul lor de Instagram.


„Acum două săptămâni mi-am rugat sufletul pereche să se mărite cu mine și a spus da. Sunt cel mai norocos om din lume. Îți promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tătic, într-o bună zi. Te iubesc”, a notat el.


La rândul ei, Nicola a scris: „M-ai făcut cea mai norocoasă fată din lume. Abia aștept să-mi petrec restul vieții mele alături de tine. Dragostea ta este cel mai prețios cadou. Te iubesc nespus.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.