Kiss Time Out

Cum a fost la concertul Maluma - seara în care peste 15.000 de români au vorbit spaniolă

Celebrul columbian Maluma a concertat la Romexpo vineri seară, 8 aprilie, în fața a peste 15.000 de spectatori, care au petrecut pe ritmuri latino. Artistul aflat în turneul mondial „Papi Juancho Maluma World Tour” a ales să viziteze și Bucureștiul, iar fanii lui, deloc puțini, l-au primit nerăbdători cu brațele deschise.

Maluma a fost plăcut surprins de felul în care publicul l-a primit în Capitală. Fanii i-au dovedit artistului că îi știu toate piesele, iar pavilionul a răsunat puternic când peste 15.000 de oameni au cântat în unison fiecare vers alături de el. Acesta a reacționat imediat după concert postând un clip video drept mulțumire pentru un concert reușit. 


Nicole Cherry în deschidere la Maluma - foto: Mihai Vasilescu 

Reacția vine după ce, în urma concertului din 2018, Maluma a făcut un comentariu controversat la adresa publicului din România. Acesta a fost surprins că oamenii îi cântau melodiile, deși românii n-ar stăpâni bine engleza și spaniola. Reacțiile au fost împărțite. O parte dintre fani i-au luat apărarea susținând că artistul a folosit cuvintele greșite; în timp ce alții l-au taxat destul de tare pe columbian. 

Maluma – The New King of Latino?!

Vineri seară de îngrijire medicală. Din fericire, niciunul dintre cazuri nu a fost grav, iar echipa de medici a intervenit cu promptitudine și profesionalism. 

În glumă, totuși, îi spuneam unui coleg înainte de începerea concertului că asta trebuie să fie o nouă performanță în privința succesului la public. Pentru că fanele leșinau în timpul concertului la Michael Jackson – aici, aparent, au leșinat chiar dinainte să înceapă concertul. 


foto: Mihai Vasilescu 

Intuiția mea pare să fi funcționat bine. Concertul a început cu o inimă proiectată pe ecrane care bătea pe ritmurile piesei „You Rock My World” a lui Michael Jackson. Și spun intuiția pentru că abia după concert am aflat că Maluma este un mare fan al regelui pop.

În 2016, a postat chiar și un clip în care imita mișcările lui MJ pe aceeași piesă. În plus, turneul lui anterior a fost deschis cu „Dirty Diana”. 

 

Fascinația lui pentru The King of Pop explică și de ce Maluma a recreat imaginea cu Michael Jackson de la începutul concertelor din turneul „Dangerous”, de la începutul anilor ’90.

Vă amintiți imaginea aia cu Michael proiectat prin podea direct pe scenă, cu perdeaua de artificii în spatele lui și el stând minute în șir ca o statuie, cu ochelarii de soare tip aviator, în pline adulații și urlete din partea publicului? Apoi își dădea jos ochelarii de soare și îi arunca în public? O astfel de imagine a recreat și Maluma după prima lui melodie. Doar că toată scena a durat ceva mai puțin timp decât își permitea Michael să țină publicul în suspans. 


A plecat de la concert cu o pereche de lenjerie intimă în plus...

În timpul concertului, Maluma a făcut un comentariu în care lăuda frumusețea răpitoare a româncelor. Nici acestea nu-l găsesc mai puțin atractiv. Una dintre fanele lui a ținut chiar să îi arunce, pe scenă, o pereche de lenjerie intimă, albă, pe care era scris și un mesaj.

Nu am aflat ce conținea acel mesaj, însă, probabil era ceva ce trebuia să rămână intim judecând după alegerea obiectului vestimentar și după reacția artistului. Acesta a fost vizibil surprins de gest și a roșit când a citit mesajul. El a trecut repede peste incident ca, însă, la finalul concertului a revenit la perechea de lenjerie intimă și a pasat-o unuia dintre colegii din band. 


foto: Mihai Vasilescu 

Concertul Maluma de vineri a fost un real succes. Artistul a adus pe scenă un show incendiar cu ritmuri latino, dans, un spectacol de lumini fantastic, o sonorizare bună, efecte pirotehnice, confetti și o energie radiantă. Cu siguranță, fanii prezenți nu au regretat experiența și abia așteaptă o nouă venire a columbianului în România.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.