Kiss Time Out

Al doilea val de artiști anunțați la Neversea 2022 - Alesso, Azteck, Brennan Heart, Parov Stelar și mulți alții

Neversea 2022 începe să prindă din ce în ce mai mult contur.

Nu mai e mult până să înceapă sezonul marilor festivaluri. Neversea este la doar 3 luni distanță, iar cel mai mare festival de plajă din Europa a anunțat de curând nume noi pentru line up.

Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino sunt doar câțiva dintre artiștii care completează line-up-ul pentru mainstage, între 7 și 10 iulie, pe The Island of Dreams. 

DJ-ul și producătorul suedez Alesso s-a făcut remarcat cu stilul său unic: un amestec între progressive house și elemente din muzica pop. Primul său succes a fost ,,Calling (Lose My Mind)”, piesă la care a colaborat cu Sebastian Ingrosso și cu Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic. A lansat apoi ,,Under Control”, cu duo-ul britanic Hurts și Calvin Harris, piesă care a rupt topurile din Marea Britanie. 


Însă, și fanii scenelor secundare se vor bucura de nume sonore din lumea muzicii electronice underground.

Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno și house.

Tot aici revin în această vară și DJ-ii români Arapu și Cezar B2B Prâslea, precum și DJ-ul și producătorul britanic Jamie Jones


Pe scena creată pentru iubitorii de dubstep, drum&bass, hip-hop și trap, vor urca Dub FX & Woodnote, Malaa și Zeds Dead, dar și artiștii români Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane și Rava.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.