Kiss Music News

Vama a lansat o piesă emoționantă, inspirată de evenimentele tragice din Ucraina

Războiul din Ucraina nu lasă artiștii indiferenți, iar trupa Vama se alătură celor care au creat inspirați de tragedia prezentă la granițele țării noastre.

Piesa „Bombe Cad” a fost anunțată de Tudor Chirilă pe contul său de Facebook, iar melodia vine însoțită de un clip captivant, filmat în spațiile de sub scena Teatrului de Comedie.

„Vă oferim un cântec. Fără promovare. Fără teasere. Fără campanie. Într-o zi colegii mei au ieșit la țigară. Am rămas în sala de repetiție cu chitara în mână. Când s-au întors aveam cântecul de mai jos. Ne-am apucat să-l șlefuim. I-am făcut versuri în câteva zile. Am înregistrat, am mixat.

Apoi l-am sunat pe Iustin și i-am zis că vrem să facem ceva minimal pe parrtea de video, că nu avem buget. A ascultat. S-a băgat. Și el și Liviu și x. Inițial am vrut să filmăm la sală, apoi mi-am adus aminte de spațiile de sub scena Teatrului de Comedie. Și Teatrul de Comedie ne-a ajutat. Și Monica Similea ne-a ținut lanterna la multe cadre. Asta e ce a ieșit”, a notat solistul în online.


Tudor a încheiat mesajul adresat fanilor într-o notă poetică: „Inspirat de ultima lună și jumătate din viața unor oameni mai puțin norocoși ca noi. Că noi suntem norocoși când doar îi observăm pe alții fără să le trăim și viața. Dar încercăm să ne punem în locul lor. Și atunci (câteodată) se naște muzica.”

Melodia i-a emoționat pe mulți dintre ascultători, care au ținut să transmită trupei cât de impresionați au fost de mesajul versurilor.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.