Cool Stuff

Motivul pentru care Maisie Williams și-a urât personajul din Game of Thrones, atunci când a început să se maturizeze

Maisie Williams a avut o relație complicată cu personajul ei din Game of Thrones.

Timp de opt sezoane, actrița a interpretat-o pe băiețoasa Arya Stark; ea s-a alăturat echipei de producție când avea doar 12 ani. Într-un interviu recent, Maisie a vorbit despre cum a fost să crească pe platourile de filmare, dar și despre cum impresiile fanilor despre Arya i-au afectat propria relație cu trupul ei.

„Când am început să mă transform în femeie, cred că am detestat-o pe Arya, deoarece nu am putut exprima cine sunt. Apoi mi-am detestat trupul, deoarece nu era în echilibru cu partea din mine pe care lumea o celebra”, a spus Williams într-un interviu acordat celor de la GQ.

Întrebată care este partea din serial de care îi este cel mai dor, Maisie a raspuns: „Pot să zic niciuna? Nu cred că este sănătos să-ți fie dor, deoarece l-am iubit. Mă uit la ceea ce am muncit cu mult drag și cu multă mândrie. Dar de ce mi-aș dori să fiu tristă în legătură cu cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat vreodată? Nu vreau să-l asociez cu sentimente de durere.”


Deși GOT are un loc special în sufletul ei, nu este pentru prima oară când actrița a vorbit despre cum Arya a avut un impact negativ asupra modului în care și-a perceput corpul.

„În sezoanele 2 și 3, corpul meu a început să să maturizeze, iar eu să devin femeie. Însă Arya încă era deghizată în băiat. Aveam părul foarte scurt, eram mereu acoperită cu noroi și arătam foarte masculin. Plus de asta, mi-au pus și o bandă în jurul pieptului, pentru a-l aplatiza. Nu știu, dar m-am simțit oribil timp de șase luni pe an și chiar mi-a fost rușine pentru asta o vreme”, a spus ea într-un interviu acordat celor de la Vogue, în 2019.


Odată ce seria s-a terminat, actrița a adăugat că s-a simțit tare bine atunci când și-a putut accepta feminitatea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.