Kiss Time Out

„Hacks”, comedia-senzație, câștigătoare de Emmy, revine cu sezonul 2 - când vom putea vedea noile episoade pe HBO Max

„Hacks” este comedia pe care trebuie să o vezi primăvara asta.

„Hacks”, seria câștigătoare de Emmy de pe HBO Max, revine cu sezonul 2, iar dacă nu te-ai uitat până acum la această comedie, îți recomandăm să o faci, deoarece nu vei regreta. Primele două episoade noi (din cele opt) vor fi disponibile începând cu 12 mai.

„Mentoratul întunecat dintre legendara comediantă din Las Vegas, Deborah Vance (Jean Smart), și scriitoarea ei tânără Ava (Hannah Einbinder), continuă să evolueze pe măsură ce ele călătoresc în jurul țării, pentru a promova noul show de stand-up al lui Deborah”, se arată notat în comunicatul oficial.


Vestea vine însoțită și de un teaser al noii serii, unde putem vedea cu ușurință cum cele două continuă să-și testeze limitele prieteniei, pe măsură ce întâlnesc tot felul de obstacole sau se confruntă cu diferența de vârstă dintre generații.

Serialul este minunat scris și are la bază o prietenie vulnerabilă între două persoane care ajung să se descopere cu bune și cu rele, în cele mai neașteptate momente. Îți va încărca sufletul și te va relaxa și amuza, așa că ar fi bine să-i dai o șansă. 


Jean Smart face un rol fantastic, motiv pentru care a fost recompensată și cu premiul Emmy, în 2021.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.