Kiss Time Out

14 filme pe care le poți vedea luna asta în cinematografe. Care este preferatul tău?

Ai chef să vezi un film la cinematograf și nu știi ce să alegi? Aruncă o privire pe lista noastră și vezi ce-ți face cu ochiul.

Luna aprilie a fost o lună prolifică pentru filme, așa că oferta din cinematografe este diferită, de la producții străine la cele românești și de la drame complicate la comedii amuzante.

Dacă ai în program o seară de film cu o pungă mare de popcorn în brațe, atunci te invit să-ți alegi pelicula preferată.

Petrov's Flu


Kirill Serebrennikov regizează acest film despre o zi din viața unui artist de benzi desenate, alături de familia lui, în Rusia post-sovietică. În timp ce suferă de gripă, Petrov este purtat de prietenul lui, Igor, într-o plimbare lungă, în timp ce mintea lui migrează între realitate și fantezie. Filmul este bazat pe romanul „The Petrovs In and Around the Flu”, de Alexey Salnikov.


#dogpoopgirl


Filmul reprezintă o satiră socială cu elemente tragice despre epoca internetului. Regizată de Andrei Huțuleac, povestea este inspirată din fapte reale și adaptată după primul caz de online shaming din istoria internetului. În 2005, câinele unei femei defechează pe podeaua unui vagon de metrou din Seoul, Coreea de Sud.

Din motive necunoscute, femeia refuză să strângă mizeria, este fotografiată, iar incidentul este viralizat prin intermediul unui blog de opinie. De la sine înțeles că urmează un haos general, amuzant și dramatic în același timp.


Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore


Fanii universului Harry Potter sunt așteptați într-o nouă aventură! Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law) știe că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor.

Nu poate să-l oprească singur, așa că-i încredințează lui Newt Scamander (Eddie Redmayne) responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar Încuiat într-o misiune periculoasă, în care se întâlnesc cu animale fantastice vechi și noi și se ciocnesc cu legiunea în creștere de adepți a lui Grindelwald. Dar cu o miză atât de mare, cât timp poate Dumbledore să rămână pe margine?


Doctor Strange in the Multiverse of Madness


Ești pregătit să pășești în universul Marvel? Dr. Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către multivers, inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.


The Northman


Regizorul vizionar Robert Eggers a pus cap la cap o poveste fantastică, unde un tânăr prinț viking pleacă într-o aventură pentru a-i răzbuna moartea tatălui său. Alexander Skarsgĺrd, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman și Ethan Hawke joacă în rolurile principale, așa că și așteptările noastre cresc odată cu această distribuție de elită.


Les intranquilles


Leila și Damian încearcă să aibă o relație, chiar dacă el suferă de bipolaritate. Cu toate asta, el pregătit să facă totul pentru ea și fiul lor de 8 ani. Din păcate, și iubirea are limitele sale.


Madres paralelas


Pedro Almodóvar revine în atenția publicului cu o producție seducătoare, unde destinul unor mame se leagă în mod neașteptat, după ce nasc în aceeași zi.


Morbius


Filmul nu a fost glorios în box office, dar dacă îți plac filmele de genul, poți încerca să-i dai o șansă. Biochimistul Michael Morbius încearcă să se vindece de o boală rară de sânge, dar ajunge să se infecteze și să se transforme într-un soi de vampir.


The lost city


Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe și Brad Pitt sunt protagoniștii unei comedii idioate, unde nimic nu e ceea ce pare. Nu te aștepta la un film care-ți va schimba viața, dar în mod cert te va face să te simți bine.


Copacul dorințelor


Un film românesc care o urmărește pe Mara, o fetiță de 12 ani bolnavă de cancer. Ea pornește într-o călătorie fantastică plină de năzuințe. Fata descoperă lângă un centru de îngrijiri paliative un copac care o poate transporta în povestea ei preferată: „Amintiri din copilărie”, de Ion Creangă.



Povestea unui băiețel care, împreună cu familia lui din clasa muncitoare, se trezește înconjurat și copleșit de violențele care izbucnesc în Belfast, Irlanda de Nord, la sfârșitul anilor '60.


Dog


Briggs (Channing Tatum) și Lulu (un câine militar, rasa Malinois belgian) ajung parteneri împotriva voinței lor și pornesc într-o călătorie care le va schimba viața. Ei trebuie să ajungă la timp, până pe coasta Pacificului, la înmormântarea celui mai bun prieten al lor din armată.


Uncharted


Un descendent al exploratorului Sir Francis Drake descoperă locația legendarului El Dorado. El trăiește aventura cu ajutorul mentorului său și al unui jurnalist ambițios care încearcă să-i descopere secretele. Nu lipsesc pirații, mercenarii, cât și un inamic misterios.


Death on the Nile


În timpul unei croaziere pe Nil, Hercule Poirot trebuie să investigheze decesul unei tinere moștenitoare. Cine este vinovatul?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.