Cool Stuff

Julia Roberts dezvăluie motivul pentru care nu a mai jucat într-o comedie romantică de peste 20 de ani

Julia Roberts este o actriță extrem de talentată, iar mare parte din succesul ei este datorat comediilor romantice în care a jucat.

„Pretty Woman”, „Notting Hill” și „My Best Friend’s Wedding” sunt doar câteva dintre producțiile care au rămas în inimile fanilor. Cu toate astea, actrița nu a mai jucat într-un astfel de film de peste 20 de ani, dar mărturisește că nu a fost o alegere personală. 

„Uneori, oamenii confundă timpul care a trecut și în care nu am mai jucat într-o comedie romantică cu faptul că eu nu-mi mai doresc să fac asta. Dacă aș fi citit ceva ce aș fi considerat să fi fost la nivelul „Notting Hill” sau „My Best Friend’s Wedding”, l-aș fi făcut”, a spus Julia celor de la New York Times Magazine.


În cele din urmă, stelele s-au aliniat, iar în prezent Roberts pregătește lansarea filmului „Ticket to Paradise”, în regia lui Ol Parker. Producția va fi disponibilă pe marile ecrane în octombrie, iar Julia a spus că au fost probleme și aici - nu a fost îndeajuns că și-a dorit proiectul și rolul, ci l-a vrut în mod special pe George Clooney alături de ea.

Din fericire, astrele au funcționat și la acest capitol, iar actorul a fost disponibil, așa că-i vom putea vedea pe amândoi în film. Plus de asta, actrița mărturisește cât de mult îi place acest gen: „Iubesc să râd și să fiu amuzantă. Este o bucurie să fac asta.”

Până vom putea să vedem primul trailer de la „Ticket to Paradise”, află că Julia a mai luat primul său rol în patru ani, într-o mini-serie captivantă, „Gaslit.”


Show-ul urmărește scandalul Watergate și se axează pe perspectiva lui Martha Mitchell (interpretată de Julia Roberts), soția avocatului general al lui Richard Nixon, John Mitchell (interpretat de Sean Penn). Martha a fost prima persoană publică care a vorbit despre implicarea lui Nixon în celebrul scandal, lucru care i-a adus o avalanșă de consecințe politice și personale. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.