Kiss Time Out

Ben Affleck și Matt Damon revin împreună pe marile ecrane, într-un film despre omul care a făcut istorie cu Michael Jordan pentru Nike

Ben Affleck și Matt Damon revin împreună pe marile ecrane, într-o poveste inspirată din realitate.

Ambii actori sunt implicați în scrierea scenariului (Ben va regiza filmul) care urmărește povestea lui Sonny Vaccarro, cel care l-a semnat pe Michael Jordan pentru prima sa afacere cu pantofii de sport Nike. 

Damon îl va interpreta pe Sonny, iar Affleck îl va juca pe co-fondatorul companiei, Phil Knight. Filmul urmărește eforturile lor de a-l semna pe Michael Jordan pentru Nike, la mijlocul anilor '80, acțiune care părea imposibilă în acele timpuri, dar care a fost posibilă datorită lui Vaccarro. 

Această reușită avea să devină cea mai importantă relație dintre un brand sportiv și un sportiv. Deal-ul a lansat atât industria de sneakers la nivel global, cât și basketball-ul.


La acea vreme, Nike era pe locul trei în topul companiilor producătoare de sneakers, iar acțiunea ne arată modurile constante prin care Vaccarro a încercat să-l semneze pe Jordan.

În această provocare, Sonny a ajuns să vorbească cu părinții sportivului, în special cu mama lui, cât și cu foști antrenori, consilieri și prieteni. Jordan reprezintă o figură mitică în film și nu va fi văzut, în timp ce omul de vânzări încearcă să ajungă la el prin intermediul cunoscuților.


Filmul se bazează pe documentarul „Sole Man”, lansat în 2015, unde este prezentată povestea lui Vaccaro. Este primul film regizat de Affleck, unde apare și bunul său prieten, Mat. Cei doi au câștigat deja un Oscar pentru că au scris scenariul la „Good Will Hunting”, regizat de Gus van Sant.

Sună foarte interesant noul lor proiect și abia așteptăm să vedem primul trailer.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.