Kiss Music News

Gemenele The Cheeky Girls au revenit în showbiz-ul muzical românesc - cum sună noua lor melodie

Îți mai aduci aminte de gemenele de la The Cheeky Girls?

Gabriela Irimia și Monica Taylor au revenit în showbiz-ul românesc cu o melodie care seamănă total cu primul și singurul lor hit, „The Cheeky Song (Touch My Bum).” În vârstă de 39 de ani, fetele care acum au o carieră în vânzări, s-au gândit să-și încerce din nou norocul în muzică, după o pauză de 20 de ani.

Ele și-au anunțat fanii de pe Instagram că au scos cântecul „Let's Have Fun.” Așa cum informează click.ro, piesa este scrisă de mama lor, Margit, cea care s-a ocupat și de prima lor melodie lansată.


Linia sonoră nu are nimic special, talentul fetelor nu s-a îmbunătățit de-a lungul anilor, iar „Let's Have Fun” pare un „The Cheeky Song” reinterpretat.

Versurile rămân inspide și puerile: „Vrem doar să ne distrăm obraznic. Doi este mai bine decât unul, mm-mm. Vrem doar să ne distrăm de două ori mai mult, doi este e mai bine decât unul.”


Invitate în cadrul unui emisiuni de pe Channel 4, fetele au vorbit despre noua piesă, așa cum notează Click: „Melodia a fost compusă pentru a sărbători aniversarea a 20 de ani de la apariția noastră TV. Se numește «Let's Have Fun».  Bineînțeles, formația The Cheeky Girl pune preț pe distracție. Versurile ne îndeamnă să ne bucurăm de viață și pur și simplu să fim fericiți.”


Fetele au fost criticate în scurta lor carieră muzicală, dar aparent asta nu le-a pus bețe în roate. Te lăsăm și pe tine să le asculți noua melodie și abia așteptăm să auzim părerile tale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.