Kiss Music News

Ce au făcut vedetele din România de Paște

Paștele este o sărbătoare a bucuriei, iar vedetele au petrecut alături de familie.

Sărbătoarea de Paște, pe lângă fericire, înseamnă și iertare, recunoștință și timp petrecut alături de cei dragi. Câteva dintre vedetele din România au postat pe conturile lor de Instagram mesaje pentru fani. Iată ce au avut de spus:

Cabral

Cabral a sărbătorit alături de familie. „Familie. Sărbătoare. Împreună. Probabil așa arată perfecțiunea pentru noi”, a notat el pe rețeaua socială.


Andra

Artista a petrecut în familie, alături de Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor. „Lumină. Speranță. Iertare. Să lăsăm în urmă tot ce a fost mai apăsător și să privim spre zilele care urmează cu sufletul mai ușor. Hristos a înviat”, a scris ea pe Instagram.


Delia


Delia a lansat recent un videoclip alături de Killa Fonic, iar imediat după a plecat într-o vacanță în Norvegia. Ea le-a arătat fanilor peisajele superbe din jurul ei și le-a urat „Hristos a Înviat.”


Alina Eremia

Cântăreața a participat la slujba de Înviere și a postat pe Instagram o poză cu lumina luată. „Dați lumina mai departe! În fiecare zi! Hristos a înviat”, le-a urat ea fanilor.


Alexandra Stan

Alexandra le dorește fanilor să fie „lumină”, iar apoi a scris un mesaj în engleză, în care a vorbit despre cum „suntem salvați din nou”, odată cu învierea lui Iisus. Plus de asta, artista le-a reamintit utilizatorilor că mai sunt câteva zile până când își va lansa noul album.

„Hristos a înviat! Fiți lumină! Today we’re celebrating Easter in Romania. Today we are saved again, as Jesus is risen and He saved us one more time! I wish everyone a life full of GOD, full of light and filled with love! Also, there’s only 5 days left until my new album is out! So today it’s a special day.”


Smiley

Cântărețul a postat o fotografia alături de Gina Pistol și le-a vorbit oamenilor despre pace: „Hristos a înviat! Să căutam pacea și să o urmam, să alungăm teama cu iubire și credință și să ne bucuram de aceasta Zi Sfântă!”


Andreea Raicu

Andreea a fost împreună cu familia și pare că s-a simțit tare bine. „Să aveți un Paște liniștit, plin de iubire și lumină”, a notat ea.


Nicolle Cherry

Artista a postat o fotografie alături de fiica ei și le-a transmis fanilor „Paște fericit!”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.