Cool Stuff

Johnny Depp dezvăluie motivul pentru care vrea să continue seria „Pirates of the Caribbean”

Johnny Depp este implicat într-un proces public de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

În timpul mărturiei sale, actorul a dezvăluit că-și dorește să continue seria de filme „Pirates of the Caribbean”, deoarece vrea „să-și ia rămas bun cum trebuie” de la personajul său, căpitanul Jack Sparrow, cât și de la celelalte personaje din producție.

Depp susține că a fost scos din franciză, după ce Heard a scris un editorial în decembrie 2018, în care a vorbit despre abuzul domestic suferit. Johnny neagă acuzațiile și cere 50 de milioane de euro despăgubiri.


Actorul a fost luat la întrebări de avocatul lui Amber, Ben Rottenborn, și chestionat dacă într-adevăr a fost concediat în urma editorialului scris de fosta neveastă. Avocatul l-a întrebat pe Depp și despre declarațiile sale în care spunea cum nu mai este fericit cu seria și nu-și mai dorește să-l joace pe Jack Sparrow.

Avocata actorul a ținut să precizeze că Johnny și-a dorit să facă al șaselea film, la final de 2018. „Sentimentul meu este că aceste personaje ar trebui să aibă șansa de a-și spune la revedere de la public. Există un mod anume de a încheia o astfel de franciză. Aveam de gând să continui să lucrez la ea până la final”, a mărturisit Depp.

Filmul cinci din franciză, „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, a fost lansat în 2017. Johnny a declarat cum a fost contactat de multe ori de echipa creativă a producției, pentru a se implica în scenariul pentru al șaselea film.


Rottenborn a ținut să-i aducă aminte despre un articol din Daily Mail, în 2018, apărut cu două luni înainte de editorialul scris de Amber, care nota că a fost concediat din producție, din cauza „problemelor financiare și ale dramelor personale.”

„Nu știu nimic despre asta, dar nu mă surprinde. Doi ani au trecut în care lumea a vorbit despre cum sunt un bătăuș de soții, așa că sunt convins de faptul că Disney a vrut să rupă orice legături cu mine, pentru a fi safe. Încă nu înțeleg cum după o relație lungă, și una destul de bună pentru Disney, am fost declarat vinovat până să pot să-mi demonstrez inocența”, a explicat Depp.

Procesul este unul plin de acuzații, și de o parte și de a alta a celor implicați, dar un lucru este sigur - Marele Internet este de partea actorului și îl crede când spune că el a fost cel abuzat de Amber Heard și nu invers.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.