Cool Stuff

A apărut un video cu Mike Tyson care lovește cu pumnii un pasajer dintr-un avion - ce s-a întâmplat înainte de zbor

Mike Tyson a fost implicat într-un conflict la bordul unui avion aflat pe Aeroportul Internațional din San Francisco.

În urma acestui incident, un video a devenit viral - fostul boxer apare în timp ce lovește cu pumnii un pasager aflat în spatele lui. Clipul a fost făcut public celor de la TMZ

„Din păcate, domnul Tyson a fost implicat într-un incident, în timpul unui zbor, cu un pasager care a început să-l hărțuiască și care a aruncat cu o sticlă de apă în el, în timp ce stătea pe scaun”, au spus reprezentanții vedetei celor de la Associated Press.


Un alt video îl arată pe pasagerul neliniștit, aflat în spatele scaunului lui Tyson, în timp ce gesticulează și vorbește în direcția lui, fără ca boxerul devenit actor să aibă vreo reacție.


„Autoritățile s-au prezentat la fața locului și au reținut doi indivizi care au fost implicați într-un incident. Unul dintre ei a fost tratat la fața locului pentru răni care nu i-au pus viața în pericol. El a refuzat să dea detalii despre cele întâmplate”, se arată notat în comunicatul poliției.

Martori din avion au spus că inițial Tyson era foarte calm și relaxat, ba chiar a făcut un selfie cu bărbatul așezat în spatele lui. Din păcate, pasagerul era destul de băut și nu s-a mai oprit din vorbit, moment în care bărbatul și-a pierdut cumpătul.

Mike are în prezent 55 de ani și s-a retras din box. El lucrează ca actor, moderator de podcast și are un business cu cannabis. El se afla în San Francisco, unde a fost la festivalul anual de cannabis 420 din Golden Gate Park, pentru a-și promova brand-ul personal, Tyson 2.0. Sportivul a fost cel mai tânăr campion din istoria boxului la categoria grea, în 1987, la vârsta de 20 de ani. În timpul carierei sale a avut 50 de victorii, dintre care 44 prin knockout.

În 1990 el a făcut trei ani de închisoare pentru că a fost acuzat de viol, însă și-a declarat întotdeauna inocența. Plus de asta, el a avut o scurtă interdicție în box, după ce i-a mușcat urechea lui Evander Holyfield, în timpul unui meci din 1997.

Chiar dacă pare o prostie să-l enervezi pe unul ca Mike, violența nu este niciodată o soluție.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.