Cool Stuff

Megan Fox povestește fanilor despre cum își crește copiii să fie încrezători în ei: „E greu să fii mamă”

Megan Fox își dorește ca cei trei copii ai săi să se accepte așa cum sunt.

Într-un interviu acordat celor de la Glamour U.K., actrița în vârstă de 35 de ani, a povestit despre cum își educă copiii (Journey River, 5 ani, Bodhi Ransom, 8 ani, și Noah Shannon, 9 ani) despre identitatea de gen, dar și despre cum îi încurajează să fie încrezători în ei. Ea a dezvăluit că toți trei merg la o școală unde nu sunt atât de conectați la internet.


„Știu că părinții lor sunt faimoși, dar nu înțeleg foarte bine ce înseamnă asta. Mi-am dorit dintotdeauna să-i protejez și să le limitez accesul la internet. Până acum ne-am descurcat bine și am reușit să le menținem inocența, dar știu că nu-i pot proteja întotdeauna, deși am un copil care suferă. Am multe griji cu privire la asta, deoarece mi-ar plăcea ca umanitatea să nu fie așa. Nu e ușor să fii mamă”, a spus ea.


Fox a mai vorbit despre decizia lui Noah de a purta rochii, încă de când avea doi ani. Actrița a povestit și despre cum a cumpărat foarte multe cărți care vorbeau despre acest subiect. „Unele dintre cărți sunt scrise de copii transgender. Unele sunt despre cum poți să fii băiat și să porți rochii; poți să te exprimi prin haine, așa cum vrei. Iar asta nici nu trebuie să aibă legătură cu sexualitatea. Încă de când erau foarte mici, le-am vorbit despre toate aceste lucruri, astfel încât niciunul să nu se simtă ciudat sau diferit.”


Megan este conștientă că nu poate controla modul în care oamenii reacționează la copiii ei sau modul în care ceilalți copii interacționează cu ei. „De asta nu obișnuiesc să pun multe poze cu ei pe Instagram sau social media. Sunt foarte mândră de copiii mei. Noah este un pianist incredibil. A învățat un concert de Mozart într-o oră. Vreau ca oamenii să vadă asta, dar în același timp nu vreau ca oamenii să aibă acces la acest suflet gentil și să spună toate lucrurile pe care știm că le vor spune.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.