Foarte BUNĂ Dimineața!

New Kiss On The Block o prezintă pe Marra, o artistă în devenire

Ce te faci când ai potențial, ai talent, ai pasiune, dar n-aude lumea de tine? New Kiss on the Block poate fi rampa ta de lansare.

Ieri la Foarte Bună Dimineața, în cadrul New Kiss on the Block, am avut-o invitată pe Marra, o tânără artistă care a reușit să aibă 11 ani de experiență muzicală la cei doar 15 ani trăiți până acum.

Pentru prima dată, New Kiss on the Block a făcut exact ce și-a propus: a dat o șansă adevărată unei voci proaspete și cu potențial imens să se afirme și să fie auzită de o țară întreagă. Iar în legătură directă am avut și doi specialiști din industrie, Ella Călin, de la Promotion & Radio Manager at Universal Music Romania & MediaPro Music, și Alex Kaulitz, Marketing & Radio Manage at Global Records. 

Cu mult efort, multă dedicare, cursuri peste cursuri de canto, instrumente și dans de performanță și o listă luuungă de premii și trofee, ea a câștigat trofeul Europop Stars, locul 1 mondial la World of Talents 2020 și a fost finalistă la NEXT STAR. 

O adolescentă ambițioasă, pentru care drumul în muzică se arată strălucitor și care are un potențial foarte mare să ajungă chiar în playlistul tău, și al nostru. Dacă vrei să o cunoști pe Marra mai bine, ascultă interviul oferit în cadrul matinalului de ieri. 

Și da, răspunsul celor din industrie a fost pozitiv. Celor doi specialiști le-a plăcut ce-au auzit. Am aflat de la ea că are 4 piese proprii și acesta nu poate fi decât începutul. Pentru că Marra va avea întâlniri cu Ella și Alex Kaulitz, iar noi ne vom întoarce la ea luna viitoare, să vedem cum progresează.

Ne bucurăm că avem poză cu Marra, înainte să fie cool și să vrea toată lumea una.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.