Cool Stuff

Andreea Bălan le-a povestit fanilor cum a ajuns la spital, după ce a căzut cu rolele

Andreea Bălan n-a avut cea mai fericită zi de marți, după ce a căzut cu rolele.

Artista le-a povestit fanilor despre ziua ei „memorabilă”, cea în care a ieșit cu fetele sale să se plimbe cu rolele. Din păcate, Andreea s-a dezechilibrat și a ajuns cu fața lipită de bordură. Bălan a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital, unde i-a fost cusută buza de sus.

Cântăreața a privit întreg incidentul cu optimism și a recunoscut utilizatorilor că nu este mereu wonder woman.

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe față mea (la propriu). La trei minute după ce am făcut această poză veselă am pupat bordura la propriu. Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt mai dureroase. Rămâi lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus.


Oftica mare e că am căzut așa simplu în fața casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață. În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar. Noroc că am filmări la «Te cunosc de undeva» săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Stay safe & take care when skateing. Love you all”, a notat Andreea pe Instagram.

Ella și Clara, fetele sale, au fost martore la căzătură și chiar dacă vedeta va rămâne cu o mică cicatrice (semn de bună purtare), totul e bine când se termină cu bine, așa cum a fost și în cazul ei. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.