Cool Stuff

Hailey Bieber mărturisește ce s-a întâmplat cu ea, în urma atacului ischemic suferit: „A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea”

Pe 10 martie, Hailey Baldwin Bieber a ajuns la spital, după ce a suferit un atac ischemic tranzitor.

Într-un video postat recent pe canalul ei de YouTube, modelul în vârstă de 25 de ani a povestit cum au stat lucrurile. Ea a început prin a spune cum a avut o „senzație ciudată” în mâna dreaptă, în timp ce era la micul dejun alături de soțul ei. Când Justin a întrebat-o dacă este ok, ea „nu a putut vorbi.”

„Mi-a căzut partea dreaptă a feței și imediat m-am gândit că am făcut un AVC”, a continuat Hailey. Un medic era în apropiere și a început să o examineze, în timp ce o ambulanță a fost chemată. Fața căzută a durat 30 de secunde, dar tot avea probleme să răspundă la întrebări, în timp ce axietatea pe care o simțea „înrăutățea lucrurile.”


„Când am ajuns la urgențe, eram cât de cât normală. Puteam să vorbesc și nu mai aveam nicio problemă cu fața sau cu mâna”, a explicat ea. Modelul a petrecut o noapte în spital, unde medicii i-au făcut o serie de teste pentru a vedea care au fost cauzele cheagului de sânge. Doctorii i-au explicat că a suferit un atac ischemic tranzitor.

Practic, ea a experimentat o lipsă de oxigen în creier, provocată de un cheag de sânge. Totul a fost provocat de o serie de trei evenimente - Hailey a început să ia anticoncepționale fără să vorbească cu medicul ei, iar pentru că suferea de migrene în mod constant, pastilele au venit cu o serie de consecințe.

Plus de asta, a fost recent bolnavă de COVID, iar apoi a călătorit Paris - State, într-o perioadă foarte scurtă de timp. Soția lui Justin a mai spus cum doctorii nu au știut cum cheagul de sânge i-a migrat în creier și au hotărât că suferă de PFO - o mică deschizătură în inimă care, de obicei, se închide după naștere.

Ulterior, în urma altor analize, diagnosticul a fost confirmat. Ea este recunoscătoare pentru că a aflat motivul acestui atac. În mod normal, cheagurile de sânge sunt filtrate de inimă și absorbite în plămâni, însă, din cauza bolii, în cazul ei, cheagul de sânge a migrat în creier. La recomandarea medicilor, Hailey a urmat o procedură prin care aceștia i-au închis acea gaură, iar acum se recuperează complet.


„Mă simt extrem de ușurată de faptul că am descoperit ce a provocat atacul și de faptul că am reușit să rezolvăm situația și că voi putea trece peste acest moment înfricoșător și voi putea să-mi continui viața”, a mai spus ea. În clipa de față, modelul ia aspirină și medicamente anticoagulante zilnic. La finalul clipului, vedeta le-a mulțumit tuturor medicilor care au ajutat-o.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.