Cool Stuff

Kanye West i-a demonstrat lui Kim Kardashian că ar face orice pentru ea - cum a impresionat-o rapper-ul pe fosta lui soție

Kim Kardashian a izbucnit în lacrimi, după ce Kanye West i-a demonstrat că ar face orice pentru ea.

Bruneta a devenit cunoscută la nivel mondial, după ce un sex tape pe care l-a făcut împreună cu fostul ei partener, Ray J, a devenit public. Zvonurile susțin că mama ei, Kris Jenner, este cea care a lansat caseta, tocmai pentru a-și promova fiica. Kim nu a recuperat niciodată acele filmări, dar acum agonia a luat sfârșit, deoarece Kanye a salvat situația, spre bucuria întregii familii.

În ultimele luni, Ye a hărțuit-o online pe fosta lui soție, iar același comportament l-a avut și față de noul ei iubit, Pete Davidson, iar asta pentru că, susține el, și-a dorit foarte tare familia înapoi.

West s-a mai calmat în ultima vreme, iar cel mai recent episod din reality show-ul The Kardashians ne arată loialitatea rapper-ului față de brunetă și cum el ar face orice să o vadă fericită.


Episodul a fost filmat în octombrie 2021, înainte ca K.K. să-și facă debutul de gazdă în cadrul emisiunii „Saturday Night Live.” În video, ea le cheamă în cameră pe Kris Jenner și Khloé Kardashian. „Când mă sună și mă roagă să vin la ea în cameră, care este în cealaltă parte a holului, și nu vine ea la mine, așa cum face de obicei, îmi dau seama că e vorba despre ceva serios”, a spus Jenner.

Ye abia venise de la New York, iar motivul reuniunii din dormitor este spus de brunetă, în timp ce se abține să nu plângă: „Kanye a plecat de acasă noaptea trecută și s-a întors în dimineața asta. Vreau să vă arăt ce mi-a adus. Mi-a făcut rost de toate casetele. S-a întâlnit cu Ray J la aeroport și a reușit să le aducă înapoi.”

Întreaga problemă cu aceste casete a reapărut după ce fiul ei a dat (fără să-și dea seama) peste numele mamei lui într-o aplicație de joc. Din fericire, Kim poate răsufla ușurată, deoarece problema a fost rezolvată. Nu se știe modul în care Kanye a recuperat acele casete, dar tot ce-și dorește Kardashian este să-și protejeze copiii.


„Mi-ar plăcea ca eu sau Kanye să avem puterea de a ne proteja copiii mereu. Asta contează cel mai mult pentru mine și devin foarte emotivă în legătură cu acest subiect”, a mai spus ea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.