Foarte BUNĂ Dimineața!

Alexandra Stan, o apariție ca din „Rainbows", la Kiss FM: „Melodia Lie, din originala Mariei Lătărețu, mă reprezintă, pentru că eu sunt naționalistă"

„Rainbows" este titlul celui mai nou album al Alexandrei Stan, lansat pe 29 aprilie, iar astăzi a venit la matinal să ne aducă o mostră din el.


Ca un curcubeu, așa a venit Alexandra Stan astăzi la Foarte Bună Dimineața. Într-un halat, care ne-a explicat că e parte dintr-un costum „de stradă", cu pantaloni, dar la care, a spus ea în glumă, e alergică. Și pe care a ales să nu-i poarte. Și vă spunem că asta nu a deranjat pe nimeni.


A venit pregătită cu două piese de proaspăt lansatul ei album, Rainbows", pe numele lor Lie, as in Lie ciocârlie, nu lie din engleză, și Cherry Lips


Ea ne-a mai spus că voia de mult să abordeze în repertoriul ei o piesă românească mai veche și să o reinterpreteze, iar melodia Lie Ciocârlie, compusă de Maria Lătărețu și reinterpretată de Maria Ciobanu, e una dintre piesele ei de referință. Iar în interpretarea ei recunoaște că au ajutat-o vocal și influențele oltenești pe care le are. Din partea mamei. 

Am vrut să fac piesa asta pentru că niciodată nu am făcut piese care să mă reprezinte 100%, iar eu de fel sunt naționalistă. Sunt cea care iubește România cel mai mult, oricât de multe mi-a făcut, ea rămâne țara mea."


Am jucat cu ea și „Incultura muzicală", moment în care ne-a mărturisit că la Kiss FM a jucat întotdeauna cele mai inventive și mai distractive jocuri. Ceea ce nu poate decât să ne bucure și să ne dea curaj să fim și mai îndrăzneți.

Te lăsăm acum cu melodie Lie și de fapt, cu tot noul ei album.  Un amalgam de trăiri, de sentimente frumoase, încărcate de emoție. În curând poți asculta interpretarea ei live din această dimineață pe canalul nostru de YouTube. Până atunci...


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.