Cool Stuff

Actrița Jennifer Connelly și-a făcut cont pe Instagram și a postat primele ei poze personale, cu scopul de a promova filmul „Top Gun: Maverick”

Jennifer Connelly este oficial pe Instagram.

Actrița în vârstă de 51 de ani și-a făcut cont pe platforma socială în weekend și a postat prima serie de poze personale. „Mi-am făcut debut-ul pe Instagram. Mi s-a spus că ăsta este un <<photo dump>>”, a notat ea. 

Jennifer a postat mai multe poze din universul intim, atât cu pisica, cât și cu soțul ei, actorul Paul Bettany, spre bucuria fanilor. Motivul pentru care Connelly a luat decizia de a păși în lumea online are legătură cu promovarea noului film în care joacă, „Top Gun: Maverick.” Producția va avea premiera în cinematografe pe 27 mai. 

Top Gun s-a lansat în 1986, iar la acea vreme, succesul acestui film a însemnat enorm pentru cariera lui Tom Cruise. După 34 de ani, actorul revine în rolul care l-a consacrat, Pete „Maverick” Mitchell, care acum este instructor de zbor. Abia așteptăm să vedem noua producție, iar trailer-ul pare să nu dezamăgească.


În ceea ce o privește pe Jennifer și viața ei amoroasă, ea l-a cunoscut pe Paul Bettany în 2001, pe platourile de filmare ale filmului „A Beautiful Mind.” Ambii aveau alte relații la acea vreme, dar prietenia lor s-a legat și a devenit mai mult după atacurile din 11 septembrie, când Paul a realizat că o iubește, deoarece își făcea mari griji pentru ea. Cei doi s-au căsătorit în 2003 și au împreună trei copii.


„Căsătoria și copiii mi-au schimbat viața. Mi-au modificat personalitatea și modul în care mi-am văzut obiectivele. Momentele care înseamnă totul pentru mine sunt cele în care toți cinci râdem împreună. Și nu există nimeni în lume lângă care să mă simt mai bine”, a spus ea celor de la People, în ianuarie 2021.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.