Kiss Time Out

Blake Lively va regiza primul ei film: despre ce este vorba

Blake Lively își face debutul în cinematografie.

Actrița în vârstă de 34 de ani va pune pe marile ecrane o poveste adaptată după romanul grafic scris de Bryan Lee O'Malley, „Seconds”; povestea lansată în 2014 a fost bestseller în topul New York Times. 

O'Malley este și cel care a scris sursa materialului care l-a inspirat pe Edgar Wrigh să regizeze filmul din 2010, „Scott Pilgrim vs. the World.” „Seconds” urmărește destinul lui Katie, un chef care descoperă puterea de a avea parte la o a doua șansă, dacă își notează greșelile, mănâncă o ciupercă magică și se pune să doarmă. Când se trezește, greșeala nu mai există, însă consecințele acțiunilor sale nu dispar.


Nu este pentru prima oară când Lively, soția lui Ryan Reynolds, stă în spatele camerelor de filmat. În noiembrie, a regizat videoclipul prietenei sale, Taylor Swift - „I Bet You Think About Me (Taylor's Version).” La acea vreme, artista a celebrat munca lui Blake și a notat pe Instagram: „În sfârșit am avut șansa de a lucra cu minunata, curajoasa și incredibil de amuzanta Blake Lively. Fiți alături de noi pentru un toast și un pic de iad.”


Video-ul a primit o nominalizare în cadrul Academy of Country Music Awards, la categoria „videoclipul anului.” Întrebată pe cine și-ar dori să mai regizeze, Blake a glumit: „Wow, nu știu, nu știu. Vă rog să-i transmiteți lui Beyoncé să nu mă mai sune.”


Actrița este mamă a trei fiice, iar într-un interviu acordat celor de la People, a mărturisit de ce este important ca ele să o vadă muncind. „Vreau să fiu o mamă prezentă și vreau ca ele să-mi simtă prezența, dar mai cred că cel mai bun mod de a fi o mamă bună este de a le arăta că poți avea o viață, o pasiune și o identitate în afara acestui rol. Cred că dacă le învăț asta, vor crede că totul e posibil. Așa că este important să mă vadă muncind. Le iau cu mine, le iau peste tot. Este atât de nepotrivit, dar sunt norocoasă de faptul că am un job care-mi permite să fac asta.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.