Kiss Time Out

Primul trailer al filmului „Don’t Worry Darling” este aici - Harry Styles are rolul principal în acest thriller captivant

„Don’t Worry Darling” are parte de toată atenția noastră.

Olivia Wilde revine în scaunul regizorului, după succesul pe care l-a avut cu „Booksmart”, comedia lansată în 2019; de data aceasta, actrița explorează un nou gen și ne prezintă viața de suburbie a unui cuplu (aparent normal) din anii 1950.

Protagonist în film este chiar iubitul ei, Harry Styles, care are o relație cu Alice, personaj interpretat de Florence Pugh. Primul trailer abia ce a fost lansat și din imaginile văzute putem să ne dăm seama că ne așteaptă o poveste plină de suspans, tensiune, multă pasiune, scene fierbinți și costume senzaționale.


Așa cum povesteam, „Don’t Worry Darling” urmărește povestea unor tineri căsătoriți în 1950 - ei sunt fericiți atâta vreme cât nu-și pun întrebări despre ce se întâmplă în jurul lor.

Pugh și Styles au această legătură idilică și trăiesc într-o comunitate deranjant de perfectă. Așa cum era de așteptat, viața lor se schimbă, atunci când încep să vadă cum prietenii lor ascund secrete deranjante.

Din distribuție mai fac parte actori populari precum - Gemma Chan, Chris Pine, Nick Kroll, cât și Kiki Layne; Olivia apare și ea în film, în rolul unui personaj pe nume Mary.

Înainte să fie iubita lui, într-un interviu acordat celor de la Vogue, Wilde a mărturisit cum a fost dată pe spate de talentul actoricesc al lui Styles, după ce l-a văzut în rolul soldatului din „Dunkirk”, în 2017. Asta, cât și pasiunea artistului pentru fashion, au convins-o pe regizoare că el este perfect pentru rol.

Olivia și directoarea de costume, Adrianne Phillips, s-au bucurat foarte tare când Styles s-a alăturat oficial echipei. „Știam că apreciază moda, iar acest film are un stil anume”, au spus ele.


Noi suntem tare curioși să vedem întreaga poveste, dar mai avem puțin de așteptat - filmul va avea premiera pe 23 septembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.