Cool Stuff

Met Gala 2022: Elon Musk a venit însoțit de mama lui la eveniment

Elon Musk a venit însoțit de o femeie foarte specială la Met Gala 2022 - mama lui.

Antreprenorul în vârstă de 50 de ani aka cel mai bogat om din lume a pășit pe covorul roșu alături de Maye Musk, 74 de ani. Modelul și fiul ei au arătat superb - Elon a purtat un frac, în timp ce ea a optat pentru o rochie burgundy de catifea, accesorizată cu un colier din perle. 


În timpul unui scurt interviu acordat celor de la Vogue, Musk a vorbit despre planurile pe care le are pentru Twitter, platforma socială pe care a cumpărat-o recent cu peste 44 de miliarde de dolari. 


„Dacă totul iese bine, mi-ar plăcea să fac Twitter un spațiu unde toată lumea să se simtă inclusă”, a explicat el. Mai mult, antreprenorul a mărturisit cum i-ar plăcea ca toată lumea să fie pe Twitter și să găsească platforma „interesantă, entertaining, amuzantă, iar asta pentru că le face viața mai bună”, a spus el.




În ceea ce privește acest business, Dorsey, co-fondator Twitter în 2006 și cel care a renunțat la funcția de CEO în noiembrie 2021, a spus că deși „crede că nimeni nu ar trebui să conducă Twitter”, Musk „este singura soluție în care are încredere.”

Să vedem ce va fi.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.