Cool Stuff

Cine-i adevăratul Jared Leto?

Cel mai important event din industria modei, Met Gala 2022, a avut un moment în care mulți s-au întrebat - cine-i adevăratul Jared Leto?

Actorul se dedică aparițiilor sale de pe covorul roșu și întotdeauna își împinge limitele pentru a ieși din tipare.

În cadrul galei, nimeni nu a fost mirat când l-a văzut îmbrăcat într-o costumație SF semnată Iris van Herpen, un designer olandez ale cărui colecții ridică standardele în modă. Un critic de modă de la New York Times a fost de acord cu outfit-ul ales de Leto, cei de la Getty Images la fel, până și Met Gala i-a apreciat ținuta.


Însă, nu întotdeauna unde sunt mai multe voci este și răspunsul corect. Cam asta este lecția de luat aminte, deoarece Jared nu a purtat o costumație Iris la event, ci Gucci, brand al cărui ambasador este.


De fapt, actorul a venit la gală însoțit de designer-ul casei de modă, Alessandro Michele. Cei doi s-au îmbrăcat la fel și au adus un omagiu gemenelor din The Shining.


Bun, deci cine este bărbatul misterios care seamănă leit cu Jared? Este vorba despre Fredrik Robertsson, un pasionat al show-urilor de fashion, redactor-șef al revistei Boy. Nu-i de mirare că toată lumea a fost confuză, dar cel mai bine este când totul se termină cu bine (și toți își editează materialele), nu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.