Foarte BUNĂ Dimineața!

Surorile Odagiu, zise și „celelalte colege" ale lui Ionuț Rusu, au venit la matinal

Ana și Andrei nu au fost deloc geloși în această dimineață, când Ionuț a fost vizitat la radio de colegele de la „Te cunosc de undeva!".

După milogeala pentru puncte, lovituri sub centură la adresa talentului vocal al lui Ionuț, expresii precum „mai mult decât onorabil", Ana și Monica au dat din culise și au zis de bine: „Nu pot să vorbesc despre ce va urma, dar a fost o ediție unde chiar ne-a plăcut maxim tot ce ai făcut". 


Monica a mai spus și că apreciază foarte mult la Ionuț umorul și autoironia. 

Andrei i-a întrebat și ce anume li se pare cel mai greu la „Te cunosc de undeva!". Ana a spus că e greu să pui la punct foarte multe lucruri într-un timp scurt, și actoria, și cântatul, și dansatul:

 „Abia apuci să te obișnuiești cu personajul și pac! trebuie să îl faci pe următorul".

Și Monica a recunoscut că toată experiența de la emisiune e epuizantă, dar și-a dorit foarte mult să facă parte din show. Iar Ionuț a recunoscut fără perdea că cel mai dificil e să fii mereu pe ultimul loc. Bineînțeles, așteptând consolare din partea tuturor. Ea n-a venit însă. 


Dacă vrei să afli de ce a rămas Andrei Ciobanu fără păr, iar Ionuț Rusu e pe cale să, ascultă toată intervenția de dimineață a surorilor Odagiu.


Nu uita să îi urmărești în fiecare sâmbătă de la ora 20:00 pe Antena 1 la „Te cunosc de undeva!”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.