Cool Stuff

Priyanka Chopra și Nick Jonas au făcut publică prima poză cu fetița lor, după ce a stat luni de zile la terapie intensivă neonatală

Priyanka Chopra și Nick Jonas au împărtășit bucuria lor cu întreaga lume.

Actrița și cântărețul sunt părinții unei fetițe pe nume Malti Marie; odată cu nașterea ei, cei doi au trecut printr-un rollercoaster emoțional, deoarece micuța a avut nevoie să stea la terapie intensivă neonatală timp de câteva luni.


„După 100 de zile la terapie intensivă, fetița noastră este, în sfârșit, acasă. Drumul fiecărei familii este unic și necesită un anumit nivel de credință, și deși al nostru a fost o provocare în primele luni, ceea ce devine evident de clar, privind în urmă, este cât de prețios și perfect este fiecare moment trăit”, a notat Priyanka pe contul ei de Instagram.

În imagine, ea o ține pe Malti la piept, în timp ce soțul ei o ține de mână: „Noul nostru capitol începe acum, iar copilul nostru este cu adevărat puternic. Hai că se poate, MM! Mami și tati te iubesc.”

Cei doi au oferit foarte puține detalii despre primul lor copil; Malti s-a născut în ianuarie, iar ei i-au confirmat numele public în aprilie.


„Suntem extrem de fericiți să confirmăm faptul că am adus pe lume un bebeluș, cu ajutorul unei mame surogat. Vă rugăm să ne oferiți intimitate în aceste timpuri speciale, deoarece focusul nostru este pe familie. Vă mulțumim foarte mult”, au notat ei la începutul anului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.