Kiss Time Out

BBC va lansa un documentar nou despre Regina Angliei, cu imagini în premieră

Dacă ești fan Regina Elisabeta a II-a, atunci sigur îți va plăcea noul documentar despre viața ei.

Pentru a-i celebra cei 70 de ani de domnie, BBC va lansa pe 29 mai un nou documentar despre Regină, film care va conține imagini și video-uri în premieră.

Intitulată „Elizabeth: the Unseen Queen”, producția de 75 de minute se va axa pe primii ani din viața ei, de la naștere și până la clipa în care a fost încoronată, la vârsta de 27 de ani, în 1953. Filmul va conține înregistrări de familie, care au fost ascunse de ochii publici, în seifurile Institutului Britanic de Film.

Regina a oferit celor de la BBC permisiunea de a accesa filmările, iar producătorii și editorii au văzut peste 400 de role de film din acele timpuri. Cei curioși vor putea urmări filmări în premieră cu cele mai notabile evenimente din viața Reginei, cum ar fi - vizita Prințului Philip la Castelul Balmoral, în 1946, imediat după ce logodna lor a devenit publică.


Documentarul va conține și filmări cu Regina alături de unchiul ei, Prințul George, Ducele de Kent, cât și filmări de familie la Balmoral, în 1951, cu un an înainte ca Regele George al VI-lea să moară. Toate aceste imagini vor fi mixate cu elemente audio din discursurile publice ținute de Regină.

„Suntem onorați de faptul că Regina a avut încredere în BBC cu video-urile din colecția ei personală. Documentarul ăsta oferă o privire extraordinară în viața Familiei Regale, așa cum rar este văzută, și estre incredibil că putem să împărtășim cu națiunea toate astea, pentru a-i celebra Jubileul de Platină”, a spus editorul istoric, Simon Young.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.