Kiss Time Out

„The Staircase”, serialul HBO Max, bazat pe o poveste adevărată, care te va cuceri - despre ce este vorba

Ești în căutarea unui nou serial captivant?

„The Staircase” poate fi răspunsul potrivit, o mini-serie apreciată de utilizatori la nivel internațional, bazată pe o poveste adevărată. 

Documentarul true-crime prezintă moartea lui Kathleen Peterson, cât și procesul soțului ei, Michael Peterson, în urma celor întâmplate. Rolurile principale sunt jucate de doi actori extrem de talentați, Colin Firth și Toni Collette.

„Serialul este onest despre ceea ce ne ține prinși într-o poveste din start, și anume încercarea de a rezolva o problemă și de a încerca să înțelegem ceva despre natura umană”, a spus Firth.


„The Staircase” este bazată pe documentarul francez „Death on the Staircase”, lansat de Jean-Xavier de Lestrade, în 2004. Acțiunea urmărește procesul lui Michael Peterson, un bărbat din Carolina de Nord, condamnat pentru că și-a ucis soția. Antonio Campos este cel care a adaptat povestea pentru HBO.

„Cred că stilul lui Antonio își pune amprenta în poveste și oferă un twist acțiunii tipice unei drame true-crime”, a spus Olivia DeJonge, cea care o interpretează pe Caitlin, una dintre fiicele lui Peterson.


Ce s-a întâmplat în realitate

Pe 9 decembrie 2001, Michael Peterson a sunat la poliție pentru a raporta că soția lui a căzut pe scări. Cei doi locuiau în Durham, Carolina de Nord. Michael a spus că era la piscină, atunci când incidentul s-a întâmplat, iar când a intrat în casă a găsit-o pe Kathleen plină de sânge.

El a declarat că motivul acestui accident are legătură cu faptul că soția lui obișnuia să bea și să ia medicamente. În momentul în care salvarea s-a prezentat la fața locului, ea era moartă.

În urma autopsiei, Kathleen nu avea alcool în corp, dar prezenta răni provocate de un obiect de forță contondent. Plus de asta, raportul a notat că ea a murit la o oră după incident, nu imediat.

Noua deja ne-a atras interesul, așa că abia așteptăm să vedem serialul. Tu ce părere ai?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.