Kiss Time Out

Vino la CATEDRAL, cel mai amplu festival de muzică și arte vizuale din România, lansat după doi ani de pandemie

Dacă îți dorești experiența unui festival inedit, atunci CATEDRAL Music Festival poate fi soluția pentru tine.

Dacă îți dorești experiența unui festival inedit, atunci CATEDRAL Music Festival poate fi soluția pentru tine.

Evenimentul are loc în Iași, în perioada 20-21 mai, și te așteaptă cu artiști de top, cea mai mare scenă ridicată pentru un festival din România, live cooking show, catedrală construită din lumini și multe alte surprize. 

E bine să știi că doar cei cu bilet vor avea posibilitatea să vadă întreg spectacolul, altfel, grădinile Palas și toate terasele și restaurantele din zona Palas vor avea, în timpul concertelor, accesul restricționat publicului larg, pe întreg perimetrul în care se va desfășura CATEDRAL.

Festivalul are un line-up curatoriat de Summer Well, așa că ai ocazia să vezi live nume sonore și populare din industrie, cum ar fi Milky Chance, Sevdaliza, Theophilus London, Disco Sigaretta, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Dimitri’s Bats, Zimbru, CS84 sau Cassia.


Catedrala, impresionanta scenă a festivalului, va fi construită din lumini și este un proiect realizat de echipa coordonată de artistul vizual Andrei Cozlac, distins cu două premii UNITER pentru video mapping, în 2020 și în 2022. Totodată, Andrei Cozlac și o echipă formată din cinci VJ vor asigura întregul spectacol New Media al CATEDRAL.

Scena propriu-zisă va avea 33 de metri lățime și 13 metri înălțime, însă aceasta va cuprinde, de fapt, inclusiv Palatul Culturii și tot dealul de sub el. Catedrala de la Iași va fi, astfel, cea mai mare scenă construită, până acum, pentru un festival de muzică din România.


Organizatorii promit o experiență senzorială complexă și inedită. Lounge-uri, o zonă instagramabilă, baruri, food zone, live cooking show-uri, instalații artistice revoluționare, toate se vor desfășura pe ritmuri de muzică. Vremea se anunță perfecta pentru distracție, în zilele festivalului, dar dacă plouă, nu-ți face griji, pelerinele îți sunt asigurate.

Și pentru că tot vorbeam de bilete, află că le poți cumpăra de aici, la prețul de 179 de lei + 6% booking fee; există și caravane speciale în oraș, de unde îți mai poți lua bilete, iar una dintre ele poate fi găsită în față la Palas.

PS: aici găsești declarații oferite de o parte dintre artiștii care vor cânta la CATEDRAL.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.