Cool Stuff

Eva Mendes dezvăluie motivul pentru care nu a mai apărut într-un film din 2014

Eva Mendes are reguli foarte stricte în ceea ce privește apariția ei în filme.

Invitată în cadrul emisiunii The View, ea a explicat care sunt condițiile în care s-ar întoarce pe marile ecrane. „Am o listă foarte scurtă de lucruri pe care le-aș face. Dacă ar fi vorba de un proiect distractiv, m-aș băga, normal. Însă, în clipa de față nu m-aș băga în proiecte care conțin violență sau sexualitate”, a spus ea. 

Ultima oară când s-a implicat într-un proiect a fost în 2021, când a fost vocea unui personaj animat din show-ul destinat copiilor, intitulat „Bluey”; în afară de asta, ea a jucat în drama „Lost River”, regizată și scrisă de soțul ei, în urmă cu opt ani. 


Deși ea nu mai este dispusă să facă compromisuri pentru roluri sau să ia în considerare diferite personaje, Gosling nu adoptă același „regim.”

El a jucat într-o varietate de filme de când a devenit tată, cum ar fi „The Nice Guys”, „La La Land”, „Blade Runner 204” și „First Man.” Plus de asta, are și multe proiecte în desfășurare, cum ar fi mult-așteptatul film „Barbie”, unde-l interpretează pe Ken, iubitul păpușii celebre, jucate de Margot Robbie.

Eva, deși își păstrează viața intimă departe de ochii publici, a dezvăluit că mama ei i-a fost inspirație pentru modul în care a ales să-și crească copiii: „Mama a reușit să fie pentru mine acasă, până când am avut 8 sau 9 ani, iar acele amintiri m-au format, toți acei ani petrecuți alături de ea.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.