Cool Stuff

Trailerul pentru „Avatar 2” de pe YouTube a fost văzut de 148 de milioane de oameni în 24 de ore

Cea de-a doua parte a francizei Avatar a stârnit deja un interes foarte mare în mediul online.

Primul trailer pentru „Avatar: The Way of Water” a avut premiera pe YouTube luni, 9 mai, după ce fanii l-au putut vedea în cinematografe, înainte de proiecțiile pentru „Doctor Strange: Multiverse of Madness”.

În decursul a 24 de ore, el a reușit să strângă în online peste 148.6 de milioane de vizualizări, conform Disney și 20th Century. O astfel de performanță îl plasează înaintea tuturor filmelor Star Wars recente, cum ar fi, de exemplu, „Star Wars: The Rise of Skywalker”.   

Ca termeni de comparație, în 24 de ore de la lansarea în mediul online trailerul pentru „F9: The Fast Saga” a strâns 202.7 milioane de vizualizări, „Black Widow”, 116.8 milioane de vizualizări„Incredibles 2”, 113.1 milioane de vizualizări, iar „Rise of Skywalker”, 112.4 de milioane de vizualizări.

Continuarea lui James Cameron va avea premiera pe 16 decembrie. Actorii care revin sunt, bineînțeles, Sam Worthington și Zoe Saldaña, dar și Sigourney Weaver și Stephen Lang.

Vor fi și câteva noi nume mari care se vor alătura distribuției. Vin Diesel și Kate Winslet vor avea roluri în Avatar 2, de exemplu. 

Lansat în 2009, „Avatar” este filmul cu cele mai mari încasări din istorie, reușind să strângă la box office 2,84 de miliarde de dolari


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.