Cool Stuff

James Cromwell, popularul actor din serialul „Succession”, și-a lipit mâna de barul dintr-un Starbucks, în semn de protest

James Cromwell este un activist convins pentru drepturile animalelor.

Actorul popular, cunoscut pentru rolul său în serialul „Succession”, și-a lipit mâna de barul unui Starbucks din New York, pentru a protesta împotriva prețurilor ridicate la laptele vegan vândut în cafenea. Protestul a fost coordonat cu cei de la PETA, organizația care apară drepturile animalelor.

Cromwell susține ONG-ul de ani buni și ocupă funcția de „director onorific.” Într-un video apărut online, el poate fi văzut în timp ce-i roagă pe cei de la Starbucks să „nu ceară mai mulți bani” pentru laptele vegan.


Starbucks cere cu 70 de cenți mai mult pentru cei care doresc diferite alternative de lapte vegan, de la cel de soia și cocos, la cel de migdale sau mazăre. Recent, lanțul de cafenele a renunțat la această taxă extra în UK.

„Eu și prietenii mei de la PETA îi rugăm pe cei de la Starbuck să nu mai pedepsească clienții care au grijă de media, deoarece aleg lapte bazat pe plante. Cu toții avem un cuvânt de spus în ceea ce privește catastrofa climatică, iar Starbucks ar trebui să-și facă partea și să renunțe la taxele extra pentru vegani”, a spus actorul.

Întreg protestul a durat în jur de jumătate de oră înainte ca poliția să se prezinte la fața locului. „Respectăm drepturile clienților noștri și îi încurajăm să-și facă publice opiniile, dar să nu întrerupă activitatea din cafenele”, a declarat un purtător de cuvânt la brand-ului.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.