Kiss Time Out

„Crimes of the Future”, filmul care-ți va da fiori, unde regizorul său se așteaptă ca oamenii să iasă din sală în primele 5 minute

David Cronenberg, regizorul filmului „The Fly”, revine cu o nouă producție controversată.

Odată cu lansarea trailer-ului filmului „Crimes of the Future”, criticii susțin că regizorul a revenit pe deplin la rădăcinile sale horror. Într-un interviu recent acordat celor de la Deadline, Cronenberg a confirmat că primul său film lansat după o pauză de opt ani, în mod cert va determina unii privitori să iasă rapid din sala de cinema.

„Sunt câteva scene foarte puternice. Sunt sigur că vor fi oameni care vor ieși din sală după primele cinci minute. Sunt absolut sigur de asta. Unii dintre cei care au văzut deja filmul spun că ultimele 20 de minute vor fi foarte grele pentru public și că atunci vor părăsi oamenii sala. Unul chiar a zis cum aproape a avut un atac de panică. Și eu zic că toate astea sunt OK, dar nu cred că astea vor fi reacțiile generale”, a spus David.


„Crimes of the Future” are acțiunea plasată într-o lume unde oamenii se adaptează unui mediu sintetic, iar trupurile lor trec printr-o serie de transformări și mutații. Viggo Mortensen joacă rolul unui artist pe nume Saul Tenser care lucrează alături de partenera lui Caprice, interpretată de Léa Seydoux. Practic, el arată în mod public, în performance-uri avant-garde, cum organele sale se metamorfozează.

În film apare și Kristen Stewart, în rolul unui investigator din cadrul Registrului Național de Organe, care urmărește într-un mod obsesiv toate aceste show-uri și ajunge să descopere un grup foarte misterios. Misiunea acestei grupări este una simplă - aceea de a se folosi de notorietatea lui Saul, pentru a pune reflectoarele pe noua fază a evoluției umane.


Producția va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. „Mă aștept ca la Cannes oamenii să iasă din sală, iar ăsta va fi un lucru foarte special. Oamenii pleacă mereu și scaunele scot un zgomot atunci, deoarece lovesc locurile din spate - „clack!” Așa că vei auzi doar acest zgomot - clack, clack, clack. Nu cred că vor fi atât de revoltați, așa cum au fost când filmul meu „Crash” a avut premiera, în 1996. Cred că vor fi dezgustați până în punctul în care își vor dori să plece, însă nu este același lucru ca revolta. Sincer, nu am nicio idee despre ce se va întâmpla.”

Filmul va ajunge în cinematografe în iunie, iar noi suntem tare curioși să-l vedem.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.