Kiss Time Out

Adam Sandler revine pe marile ecrane într-un nou film pe Netflix - primul trailer este aici

Adam Sandler se detașează încet, încet de comediile clasice și ne demonstrează că este un actor foarte bun.

După succesul pe care l-a avut cu producții precum „Uncut Gems” și „Meyerowitz Stories”, „the Sandman” revine pe Netflix, de data asta într-o dramă intitulată „Hustle.”

Filmul prezintă o poveste din lumea basket-ului, iar actorul pare foarte serios în noul rol, așa cum și Ben Affleck a făcut-o în „The Way Back.” Adam este un vânător de talente pentru Philadelphia 76ers și caută un jucător care să fie mai înalt de 195 de centimetri, care să poată salva echipa.


Iată cum scrie în sinopsisul oficial:

Stanley Sugerman (Adam Sandler) iubește nespus basket-ul și visează să devină antrenor, dar rămâne blocat în încercarea lui de a găsi un talent nemaivăzut. Drumul lui în jurul lumii îl duce în Spania, unde-l descoperă pe Bo Cruz (jucătorul NBA, Juancho Hernangómez), un jucător fantastic de stradă, cu un trecut problematic. Cei doi dezvoltă o relație de prietenie, atât în teren, cât și în afara acestuia, deoarece ambii iubesc sportul și doresc să demonstreze că pot câștiga, atât în viața privată, cât și în basket.


Filmul este produs de Sandler și LeBron James, iar distribuția acestuia nu te va dezamăgi: Queen Latifah, Ben Foster, Robert Duvall, Kenny Smith, Anthony Edwards și Tobias Harris. Premiera lui va avea loc pe 8 iunie și abia așteptăm să-l vedem.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.