Kiss Music News

Kelly Osbourne și-a anunțat fanii că este însărcinată: „Sunt în extaz”

Kelly Osbourne este pregătită să-și împărtășească bucuria cu fanii ei.

Fiica rocker-ului Ozzy Osbourne a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram, prin care i-a anunțat pe fani că așteaptă primul ei copil, alături de rocker-ul de la Slipknot, Sid Wilson.


„Știu că am fost foarte tăcută în ultimele luni, așa că m-am gândit să împărtășesc cu voi motivul pentru care s-a întâmplat asta. Sunt extrem de fericită să vă spun că voi fi mamă. Dacă spun doar cât de bucuroasă sunt, nu este îndeajuns. Sunt în extaz!”

Kelly, 37 de ani, și Wilson, 45 de ani, se știu încă din 1999, când s-au cunoscut în timpul unui show Slipknot din cadrul Ozzfest, festivalul muzical fondat de Ozzy și Sharon Osbourne. Așa cum au declarat sursele pentru cei de la People, cei doi au fost prieteni, iar încet, dar sigur, relația lor s-a transformat într-una de iubire. De Ziua Îndrăgostiților, Kelly l-a numit pe iubitul ei „cel mai bun prieten” și „suflet pereche”: „Sunt total îndrăgostită de tine, Sidney George Wilson.”


Osbourne a vorbit anul trecut despre cum și-a dorit să devină mamă, dar n-a putut din cauza dependenței sale de droguri. „Mă simt în urmă. Ca femeie, mi-ar fi plăcut să fiu căsătorită și să am deja copii. Fratele meu Jack are trei fete și același lucru mi-ar fi plăcut și mie, dar nu mi-a fost în cărți.

Nu aș fi reușit să fiu mamă, deoarece eram genul de dependentă care spunea - „oh, da, o să mă opresc să mă droghez când voi fi însărcinată”. E o nebunie că am putut să gândesc așa”, a spus ea în iunie 2021, invitată în cadrul Red Table Talk, emisiunea moderată de Jada Pinkett Smith.


Între timp, Kelly nu mai consumă nimic nociv corpului ei și este pregătită de acest nou capitol transformator care o așteaptă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.