Cool Stuff

KIMARO 2023: 5 melodii Carla’s Dreams pe care abia așteptăm să le auzim LIVE

Ești pregătit de un concert memorabil?

Carla’s Dreams va cânta la KIMARO 2023 în seara Kiss Energy, pe 12 august!

Între 11-13 august 2023, Kiss FM, Magic FM și Rock FM își unesc vocile pe scena KIMARO din Parcarea Plaja Venus, alături de unele dintre cele mai iubite vedete din România.

Ne dorim să intri cât mai bine în atmosferă, așa că ți-am pregătit o listă de cinci piese pe care ne-ar plăcea să le auzim live de la Carla’s, în noaptea Energy. Abia așteptăm să descoperim și preferințele tale:

Carla's Dreams - Acele

Piesa asta a ajuns la peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube și atunci când s-a lansat, în 2016, a devenit automat virală. Nu exista loc unde să nu o poți auzi și absolut toată lumea îi știa versurile, lucru care credem că a rămas valid și până astăzi, atât de catchy e. Chiar dacă trupa a scos multe melodii noi de atunci, sperăm să ne facă o surpriză și să putem cânta în cor: „Acele tale îmi fac tattoo sub piele...”


Carla's Dreams - Scara 2, etajul 7

Ai zice că trupa scoate doar hit-uri, nu? Ei bine, nu te-ai înșela. Melodia asta a apărut în 2020, are peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube și la fel cum se asculta atunci, pare că se ascultă și acum. La acea vreme, cântecul a fost lansat după o perioadă în care band-ul a dispărut puțin din atenția publicului. „Scara 2, etajul 7" vine după ce, anterior, Carla's Dreams a lansat piesa "3 Inimi", o colaborare cu Irina Rimes, dar și melodia "Secrete", ce este însoțită de un videoclip cu gheișe și samurai, ancorat în universul oriental”, au anunțat băieții atunci. 


Carla's Dreams x EMAA - N-aud

Vocea solistului completată de sound-ul inconfundabil al artistei a rezultat într-o melodie sensibilă și pasională. „stăzi vă împărtășesc ce nu poate fi descris câteodată. Cu tot dragul, vouă”, a notat Emaa la acea vreme. Piesa a strâns peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar fanii au pus-o imediat la suflet.


Carla's Dreams - Până La Sânge

Fix genul de melodie care merită cântată alături de alte sute de persoane în jur. „Să mă săruți dulce-dulce până la sânge/Sau să mă respingi grav, atât de dur - cu urlet” se va auzi din piața Ovidiu, dacă băieții se hotărăsc să o cânte pe scenă. În 2017, atunci când a apărut, a putut fi auzită la toate radiourile și a rămas una dintre melodiile memorabile ale trupei.


Carla's Dreams - Victima

„Este una dintre piesele foarte personale la care am lucrat mult, cu atenție la detalii, la producție. Este piesa cu care încheiem 10 ani de Carla's Dreams. Videoclipul a fost elaborat minuțios de Roman Burlaca și echipa lui de la BR Films.  Pregătim și „Tempus Fugit 4” în următoarea perioadă pentru „ai noștri”. V-am cuprins”, a notat solistul când a lansat melodia. HIT instant, da sau nu?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.