Cool Stuff

Un român va juca în serialul „Vikingii: Valhalla”, sezonul 3 - a mai jucat și în alte filme de la Hollywood

Nu, nu e vorba de Sebastian Stan.

Florian Munteanu a anunțat pe contul său de Instagram că se va alătura distribuției serialului „Vikingii: Valhalla”, sezonul 3. El va avea un rol important în serial, devenind unul dintre aliații lui Harald Hardraada, personajul principal al serialului.

Românul, cunoscut și sub porecla de Big Nasty, a mai jucat în producții de la Hollywood, precum „Creed 2” și „Shang-Chi și Legenda celor zece inele”.


Așadar, îl vom vedea pe Florian Munteanu în serialul Netflix în rolul generalului bizantin Georgios Maniakes (secolul XI), care va conduce o revoltă împotriva lui Constantin al IX-lea Monomahul, împărat al Imperiului Roman de Răsărit, și care va fi ajutat de Harald, cu care va dezvolta o relație de prietenie. 

Georgios Maniakes apare în legendele nordice cu denumirea de Gyrgir și era descris ca foarte înalt și musculos, aproape ca un uriaș. Deci, e evident de ce a fost ales Florian pentru acest rol. 

Actorul român a scris pe Instagram:

„Sunt foarte mândru că fac parte dintr-un serial grozav, cu o distribuție remarcabilă care se întâmplă să fie una dintre preferatele mele din ultimii ani (…) Interpretarea unor roluri mai emoționale și dramatice a fost întotdeauna un obiectiv principal. Ajungem acolo. Super entuziasmat pentru acesta”. 


Florian Munteanu are 31 de ani este fost boxer și trăiește în Germania. Pe lângă cariera lui în sport, el a devenit cunoscut la Hollywood în 2016, când l-a cunoscut prima dată pe Eduard Irimia, care este și producător de televiziune, printre altele.

Atunci a renunțat la visul de a face box şi a rămas cu actoria. Așa a ajuns, după câteva proiecte cinematografice mai mici realizate în Germania, să joace în „Creed 2”, unde a avut rolul de adversar al personajului principal. 

De asemenea, în „Shang-Chi și Legenda celor zece inele”, el interpretează rolul unui personaj negativ care apare în mai multe scene de luptă cu personajul principal. 

Cu siguranță Florian Munteanu va face valuri cu noul său rol în „Vikingii: Valhalla”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.