Cool Stuff

Când va renunța Carla's Dreams să se mai picteze pe față, anunțul a fost făcut în podcastul lui Bobonete

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta Carla's Dreams fără machiaj?

Carla's Dreams este unul dintre cei mai apreciați artiști români, la concertele lor se strâng de fiecare dat mii de oameni în public, iar videoclipurile lor ajung inevitabil în trending. De curând, artistul a vorbit despre un aspect care cu siguranță îi obsedează pe toți fanii săi: când va apărea fără machiaj?

Invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, solistul a declarat că trupa Carla's Dreams s-ar putea să nu mai existe în următorii 10 ani. De fapt, artistul a mărturisit că-și dorea să se retragă deja, dar că pandemia i-a încurcat planurile.

De asemenea, el a mai răspuns și la întrebarea când va renunța să se mai picteze pe față, iar acest lucru se va întâmpla doar când nu va mai urca pe scenă. Membrii trupei ar fi ales acest mod de a se prezenta în fața publicului tocmai pentru a se bucura de o viață liniștită, pentru a nu fi în centrul atenției atunci când nu au instrumentele în mână, pentru a nu fi opriți pe străzi sau hărțuiți de paparazzi.  

Carla's Dreams a mai spus să că-și dorește să se reinventeze și să devină producător muzical.

„Sper să nu trebuiască să mă machiez și peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”, a mai declarat solistul în cadrul podcastului. 

Vezi ce lucruri interesante a mai povestit Carla's Dreams în podcastul lui Bobonete:  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.